Анелия изплака най-голямата си мъка: Тежка болест ме раздели с Коко Динев!

Анелия изплака най-голямата си мъка: Тежка болест ме раздели с Коко Динев!
4 (80%) 2 votes

Анелия за първи път до болка откровена по адрес на Коко Динев.

Въпреки че изминаха много години от развода им, Анелия и Коко Динев продължават да поддържат много силна връзка помежду си. Вероятно мнозина се питат дори защо двамата са се разделили. А отговорът на този труден въпрос се оказва наистина болезнен за красивата певица, узна kliuki.bg.

Анелия не обвинява Коко за раздялата

Анелия не обвинява Коко за раздялата

Анелия принципно е от тези известни дами, които не обичат да разкриват подробности за личния си живот. Особено ако те са заредени с огромен емоционален заряд. Но, от отстоянието на времето, тя е счета за редно да разкрие истината за раздялата с бащата на дъщеря си. Тя е искрена до болка и хвърля голяма част от вината върху себе си.

Изпълнителката на „Дай ми още“ връща лентата назад до момента, когато е бременна с Ивон. Тогава с Динев са в перфектни отношения и чакат с нетърпение да станат родители. Но една сгрешена лекарска диагноза постепенно успява да разруши брака им. Анелия получава шокиращата вест, че има вероятност да е болна от рак.

Това я поставя в затруднено положение, защото и без това е принудена три месеца да лежи в болница за задържане. медикаментозно са предотвратявали спонтанен аборт. А новината за евентуално коварно заболяване тотално срива психиката на певицата. Тя започва да се държи много различно, изпада в нервни изблици и си изкарва всичко на Коко, пише bgdnes.bg.

Така, вместо да се подкрепят един друг, съпрузите постепенно се раздалечават. И вече няма връщане назад. Певицата днес е сигурна, че никой не би издържал поведението й в онзи труден момент. Двамата с Динев така и не са съумели да преодолеят трудността, която съдбата им е изпратила.

И така всеки поема по собствения си път. А Анелия не съжалява за случилото се, защото явно така е било писано. Също така, Коко все още е част от живота й и винаги ще бъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар