Истината за Йорданка Христова и Люси Дяковска ще ви изуми: Данчето вече не крие чувствата си към къдрокоската!

Истината за Йорданка Христова и Люси Дяковска ще ви изуми: Данчето вече не крие чувствата си към къдрокоската!
5 (100%) 1 vote

Йорданка Христова и Люси Дяковска не само не са в тиха война, но тъкмо обратното!

Настоящият сезон на „Като две капки вода“ предизвика доста спекулации относно отношенията между Йорданка Христова и Люси Дяковска. Припомняме, че първата стана част от журито, а втората е участник във формата.

Люси Дяковска

Йорданка Христова и Люси Дяковска не само не са във война, но Данчето показва искрени симпатии към червенокоската

Още от самото начало се заговори за скрита война между двете певици, която разбира се, се дължи на факта, че бившата приятелка на Люси Дяковска е настоящо гадже на щерката на Данчето. Камелия и Ивана са заедно от няколко години, след като Веселинова предаде брутално червенокоската.

Истината обаче се оказа коренно различна. Не само, че между Данчето и Люси няма вражда, но тъкмо обратното. Двете ясно показаха огромните си симпатии една към друга още във втория концерт за сезона. А близки до тях източници веднага поясниха ситуацията.

„Йорданка Христова и преди е симпатизирала на Люси, но сега направо я обича. И това се дължи на чувствата й към Камелия Веселинова, която й е меко казано неприятна. Данчето е приела истината за дъщеря си и я е оставила сама да взима решенията в живота си. Но начинът, по който Камелия предаде Люси, й е крайно противен. Защото същото може да се случи и с Ивана“, коментират източниците.

Още от самото начало Йорданка била на страната на Люси Дяковска и искрено й съчувствала, че е отдала толкова време и емоции на човек като Камелия. Припомняме, че ако именно Люси не я беше внедрила във Вип Брадър, то и до днес никой нямаше да е чувал и името на Веселинова.

Интересно е как самата Камелия ще приеме близостта и зараждащото се приятелство между Данчето и Люси. Но определено това няма да бъде едно от най-приятните неща в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Истината за Йорданка Христова и Люси Дяковска ще ви изуми: Данчето вече не крие чувствата си към къдрокоската!”

  1. Донка Томова

    мар. 07. 2017

    Защо да имат връжда ? Камелия си е виновна !

Добавете коментар