Деян Донков и Радина Кърджилова попаднаха в черния спъсък! За какво ги погнаха

Деян Донков и Радина Кърджилова попаднаха в черния спъсък! За какво ги погнаха
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова попаднаха в черния списък

Деян Донков и Радина Кърджилова се издирват. Защото звездното семейство се оказаха неблагонадеждни платци. Те са теглили кредит от голяма българска банка, но от месеци не са обслужвали заема си. Двамата актьори, които станаха родители на малкия Христо или не вдигали телефона на служителите, или ги обиждали грубо.

Деян Донков

Деян Донков и Радина Кърджилова са издирвани

Те вече от няколко месеца не внасяли пари по заемите си. Деян Донков и Радина Кърджилова изтеглили много пари от институцията. Двамата си станали гаранти взаимно и така получили солидните заеми. Изглеждали надеждни и бързо успели да вземат хилядарките въз основа на договора.

Те представили бележки от Народния и Военния театър за постоянен доход. Така получили карт бланш за отпускане на кредит от голямата българска банка.

Изглежда обаче доходите им се оказали крайно недостатъчни, за да си покриват месечните си задължения към банковата институция. Говори се из гилдията, че актьора имал големи задължения и към колеги.

И на тях пресния баща не връщал парите, които им взимал назаем. С появата на малкия Христо нещата станали още по-тревожни и сложни.

Деян Донков има и още един пораснал син от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова.Влюбените решиха да си закупят и ново жилище. Но както изглежда, доста са надценили възможностите си.Понеже служебните им ангажименти се оказаха недостатъчни, за да обслужват кредитите си към банката.

Преди двойката живееше в квартирата на Радина в центъра на столицата.Родителите на Кърджилова също давали пари и помагали при отглеждането на малкия Христо. Тъй като Деян Донков се оказал неспособен да издържа семейството си.

За да вкара някоя финансова инжекция в общия бюджет, Радина се принудила да се снима за жълти стотинки за списания и реклами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар