Палавница: Виж къде сгащиха Милица Гладнишка да прави любов и с кого! (ще ви се запотят очилата)

Палавница: Виж къде сгащиха Милица Гладнишка да прави любов и с кого! (ще ви се запотят очилата)
5 (100%) 1 vote

Милица Гладнишка се оказа същински пожар, направо не е за вярване!

Пухкавата чаровница Милица Гладнишка, която се изявява като ментор в шоуто „Като две капки вода“, се оказа скрита лимонка. Привидно благата и кротка мома била същински пожар с противоположния пол.

Милица Гладнишка

Ах, каква палавница се оказа тази пухкавелка Милица Гладнишка! Направо не е за вярване какви ги върши

Преди известно време актрисата била сгащена да прави диво джиджи-биджи с танцьор в студио за танци. Двамата се разгорещили така, че и стените се запотили. Като си мислили, че няма да ги хване никой.

Било късно вечерта и преди да се отдадат на бурни ласки, Милица Гладнишка притеснено попитала партньора си дали не е по-добре да отидат някъде другаде. Той обаче я уверил, че няма никакви проблеми и я награбил насред студиото.

Изведнъж, тъкмо в разгара на любовната им игра, се чуло как входната врата се отваря и някой влиза вътре. Оказал се не кой да е, а собственикът на залата, заедно с негов приятел.

Милица Гладнишка едва не припаднала от шока и бързо се шмугнала зад една колона. А оттам чевръсто изприпкала в банята. Докато „жребецът“ й останал пред неочакваните посетители така, както майка го е родила.

„И Милица обаче не успяла да се измъкне. Защото шефът на студиото решил, че онзи палува с жена му и надал вик до небесата. Заставил танцьорът веднага да му представи жената, с която твърди, че е там. Така се наложило Милица да напусне скривалището си и да лъсне дибидюс пред всички“, разказват през смях източниците.

Те са убедени, че визията често пъти лъже и едно от доказателствата за това е „скромната“ Милица Гладнишка. На чиито огън и страсти малко мъже биха удържали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар