Алекс Раева разкри: Не очаквах, че Дончо ще направи това с мен! (виж изповедта на певицата)

Алекс Раева разкри: Не очаквах, че Дончо ще направи това с мен! (виж изповедта на певицата)
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева даде отровено интервю за връзката си с диджей Дончо!

Чаровната Алекс Раева никога не е обичала да се шуми около нея и личния й живот. Може би и затова интервютата, които дава, са толкова редки. За сметка на това пък винаги са били откровени.

Алекс Раева

Алекс Раева сама не вярва колко много я е променил диджей Дончо. Иска да остареят заедно

Въпреки че продължава да бъде известна като бишата певица и гадже на Слави Трифонов, Алекс Раева от години е загърбила този период от живота си. И се е отдала на вече дългогодишния си партньор диджей Дончо.

Тъкмо за него и връзката им тя говори и сега като признава, че този човек я е променил коренно и напълно неочаквано за нея.

„Не очаквах и не вярвах, че Дончо ще направи това с мен. Наистина. Не знам какво стана, но той ме промени коренно. Станах по-добър човек. Да си го кажем право, от двама ни той е по-добрият. Не, че аз съм лош човек, но съм доста сприхава. Лесно избухвам и се паля. Винаги съм била такава и го приемах като част от темперамента си, който никога няма да променя. Е, ето че се случи“, разкрива певицата.

Алекс Раева твърди, че иска да остане до Дончо и да остарее с него, без значение какви проблеми и перипетии ще ги съпътстват. Към момента двамата живеели супер диво и щуро, а манията им е да пътешестват.

„Пътуваме къде ли не, това ни зарежда и ни кара да се чувстваме живи. Дори не си правим сметка на парите. Не сме от хората, които ще тръгнат да заделят и пестят за черни дни. Научили сме се да живеем тук и сега“, смее се Алекс Раева.

А близките им пожелават само едно дете, което да се появи в живота им и да направи щастието им наистина пълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар