Мъж мечта: Полудяха по сина на Десислава Радева в Америка! (още подробности + снимки на Страхил)

Мъж мечта: Полудяха по сина на Десислава Радева в Америка! (още подробности + снимки на Страхил)
Гласувайте за статията

Синът на Десислава Радева – Страхил Свиленски е истинска звезда в САЩ!

Наследникът на Десислава Радева и доведен син на президента Румен Радев стана истинска сензация в САЩ. Младият и красив Страхил Свиленски замина да следва в страната на неограничените възможности от миналата година.

Десислава Радева

Десислава Радева е родила син, с когото може да се гордее много

Страхил е невероятен волейболист и към момента вече показа какво може в отбора към ВУЗ-а в щата Айова, където учи. Тимът носи името „Мустангс“ и в него има още един българин, който е от Пазарджик.

Наследникът на Десислава Радева бележи средно между 15 и 20 точки на мач като играе централен блокировач. Когато е учил в столицата, Страхил Свиленски е носил фланелката на волейболния отбор „Левски“, където го ценят и до днес.

Средното си образование е завършил в испанската гимназия „Мигел де Сервантес“, където е бил сред най-добрите ученици. Казано на кратко, гордостта на мама и татко.

Не мислете обаче, че синът на Десислава Радева, която отдавна българите наричат Генерал Деси, е само прилежен ученик и студент. Страхил за отрицателно време успял да се превърне в едно от най-харесваните и популярни момчета в щатския университет.

„Вероятно се дължи и на това, че е много красив. Знаете, че повечето американци са малко бозави и безлични. А той е красавец, при това какъв. Не знаем на кого се е метнал, но определено е задминал по хубост и двамата си родители“, хвалят го близки до семейството източници.

Към момента Страхил още си няма гадже, но при този чутовен интерес към неговата персона, това явно няма да остане дълго време така.

Нашият красавец играе в американския тим с фланелка номер девет

Тръпнем в очакване да видим каква кандидат-снаха ще доведе след време на родителката си и как ще се спогодят двете. Току-виж са ни изненадали приятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар