Голям българин: Постъпката на Гришо трогна света! (нашето момче показа каква душа носи)

Голям българин: Постъпката на Гришо трогна света! (нашето момче показа каква душа носи)
Гласувайте за статията

Гришо доказа, че не е само невероятен спортист, но и човек!

Григор Димитров – Гришо е може би най-голямата ни спортна гордост тези дни. Момчето от Хасково показа на всички, че и българите може да успеем и да се прославим по света. Стига да имаме сили, хъс и желание.

Гришо

Гришо извърши едно добро и благородно дело като моментално помогна на дете в беда

Преди дни обаче Гришо направи и друго. Той показа, че е не само перфектен тенисист, но и човек с голямо и благородно сърце. Димитров помогна на дете в беда като дари свой чифт любими маратонки с автограф. Те са разиграха на благотворителен търг в САЩ, а парите отидоха при болно момченце.

Става дума за 9-годишният Люк Сайгел, който сериозно пострадал в инцидент с количка за голф. Нещастието се случило през 2015-та година, а за лечението му били нужни страшно много пари. С които семейството му не разполагало.

„Гришо се отзова на момента. Още, когато чу за детето и за благотворителната инициатива, реши, че ще участва, за да му помогне. На момента позвъни на мениджърите си и се включиха в търга с едни от най-любимите му и носещи късмет маратонки“, разказват близки до обкръжението му източници.

Постъпката на Григор Димитров разплакала родителите на момченцето, които заявили, че той ги е накарал да повярват отново в чудесата. Между другото, това не е първата и единствена подобна кауза на Гришо, който редовно се отзовава за хора в нужда.

„Приятелката му Никол Шерцингер не трябва да го изпуска. Златно момче като него едва ли ще намери. Щом така се грижи за добруването на непознати деца, какво ли ще е, когато самият той стане родител. Сигурни сме, че ще е страхотен баща“, хвалят го всички и с пълно право.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар