Сензационно разкритие: Любовницата на Брад Пит сама го е съсипала!

Сензационно разкритие: Любовницата на Брад Пит сама го е съсипала!
2 (40%) 1 vote

Брад Пит е бил умишлено вкаран в цялата драма с Марион Котияр!

Холивудската знаменитост Брад Пит вече половин година не е на себе си. Животът му рухна след втория му развод. Проблемите около него са безброй, а те започнаха с едно име – Марион Котияр.

Всеизвестно е, че именно от френската актриса тръгна всичко. Забежката на блондина с нея бе капката, която преля чашата в брака му с Анджелина Джоли.

Брад Пит и Марион Котияр

Марион Котияр сама е съсипала Брад Пит

В САЩ се появиха интересни твърдения, че Марион сама е разпространила авантюрата си с Брад Пит. Направила го е от желание да се прочуе и извън пределите на Европа, научи Kliuki.bg.

41-годишната актриса е истинска звезда във Франция. Тя е популярна и в други страни от западната част на Стария континент. Отвъд Океана обаче красавицата не е никак популярна, а това се промени именно след големия скандал с Брад Пит.

Актьорът и до днес не знае как така се е разбрало за изневярата му с Марион Котияр. Двамата се срещали при строго определени правила и много трудно някой папарак или въобще страничен човек е можел да ги види.

Затова изглежда много логично френската актриса сама да е издала за авантюрата им, търсейки слава на негов гръб. Това би обяснило и бързото разпространение на новината, тъй като двамата започнаха снимки заедно и само след седмица-две Брад вече се развеждаше.

Между тях не се получи нищо сериозно. Връзката им приключи по-рано дори от края на филма им. Тя обаче беляза завинаги Брад Пит, понеже сложи окончателно края на брака му с Анджелина Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар