Фики Стораро е бесен: Гюлджан не спира да плаче, съсипана е! (неочаквани разкрития за двойката)

Фики Стораро е бесен: Гюлджан не спира да плаче, съсипана е! (неочаквани разкрития за двойката)
Гласувайте за статията

Фики Стораро е извън кожата си от всичко, което се случва!

Младият и чаровен Фики Стораро винаги е бил ведро и усмихнато момче. Той е приемал с лекота клюките и лъжите по свой адрес. И дори подмина с усмивка подигравките с прословутия Издислав. Този път обаче се случи нещо, което го извади от релси.

Фики Стораро

Фики Стораро води Гюлджан в София, бесен е заради нея и клюките по техен адрес

Причината е неговата любима Гюлджан и всичко, което родните медии й донесоха. За разлика от Фики Стораро, момичето не е свикнало да бъде под светлината на прожекторите. Нито да чете за себе си по сто различни неща на ден.

Целият този медиен шум и сензацията около връзката им в социалните мрежи, накарали девойката да полудее. Наскоро Гюлджан стигна дотам в отчаянието си, че се принуди да изтрие профила си в Инстаграм, където пазеше много и романтични снимки с гаджето си.

Тя редовно плачела и не можела да проумее защо е цялата тази злоба и защо не я оставят да живее на спокойствие.

„Ще се женим ли, няма ли да се женим. Сгодени ли сме, или не. Изневерявам ли с Преслава или с цялото женско войнство. Обичам ли Гюлджан или само я използвам… Това са неща, които тя чете и й набиват в главата всеки ден. Е, как си мислите, че й се отразява?! Та тя е още толкова младо и невинно момиче“, гневял се Фики Стораро.

Както знаем, Гюлджан и семейството й от години живеят и работят в Брюксел. В неделя в предаването „Папараци“ обаче ще видим как Фики лично води любимата си в България.

Може би този път ще успее да затвори устите на зложелателите и да докаже на всички, че наистина има чувства към нежното създание. Самата Гюлджан много искала да долети с него в София, защото била лудо влюбена. Като нищо може и да ни изненадат, и тя да остане да живее с него в родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар