Шеф Виктор Ангелов: Мразя гъзарите, гоня ги от ресторанта! (Още за скандала)

Шеф Виктор Ангелов: Мразя гъзарите, гоня ги от ресторанта! (Още за скандала)
3 (60%) 1 vote

Шеф Виктор Ангелов е един от тримата съдии в кулинарното шоу „Мастър шеф”

Шеф Виктор Ангелов е известен със своята акуратност. Той е познат сред любителите на якото кулинарно шоу като „педанта в кухнята”. Софиянецът оглавява журито на Мастер шеф.

Виктор Ангелов е единственият българин, който е главен готвач на петзвезден хотел в цял свят. 44-годишният гуру в кулинарията е притежател на титлата „ресторант на годината”, цели три пъти.

Виктор Ангелов

Виктор Ангелов мрази гъзарите

Има собствен ресторант в столицата от 2006 година. Съорганизатор и член е на Българската асоциация на професионалните готвачи.

Мечтата на топ готвача била да се занимава с двигатели и коли. Но съдбата решава друго. Баща му е фин кулинар и затова записва да изучава готварство. След като завършва професионалното училище работи в различни почивни станции и ресторанти у нас. Но му омръзва да прави едно и също нещо и заминава в Германия.

„Заминах за половин година, но останах три години. В Германия ме озари философията на готварството. Ръководех екип от трима човека, въпреки беглите си познания по немски. Върнах се у нас заради любовта”, разкрива топ кулинара.Двадесет години чака жената на сърцето си. Търпеливо. Тогава тя е била омъжена. Днес са щастливо женени и отглеждат трите си деца

„Хората се разделят, защото когато заживяват заедно, очакванията им един към друг са големи. Времето ни е твърде кратко, за да го изживяваме в критики и негодувание”, е веруюто на готвача.

Шеф Виктор Ангелов твърди, че в кулинарното шоу има много скандални случки. Но винаги се учи от хоби готвачите. Не приема клюката, че професионалните готвачи воюват помежду си. Не обича да спори в социалните мрежи и не влиза във Фейсбук, защото няма никакво време за това. Обича да нарича клиентите на ресторанта си гости.

„Клиент е някой, от който взимаш, а гост-на когото даваш”, е мотото на топ готвача. Той е убеден, че в кухнята трябва да влизаш с чисти мисли и позитивно настроение, за да ти се получи ястието.

Шеф Виктор Ангелов признава, че не търпи „гъзарите”. Преди време изгонил известен столичен баровец от ресторанта си, заради вулгарното му и цинично поведение. Дори запратил по него очилата му. „И сега бих направил същото с този човек”, още негодува топ кулинара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар