Есил Дюран изплака: Чалгата ме съсипа! (Още от кошмарната й изповед)

Есил Дюран изплака: Чалгата ме съсипа! (Още от кошмарната й изповед)
5 (100%) 3 votes

Есил Дюран от дълго време не е на музикалната сцена

Есил Дюран е сред най-интелигентните и ерудирани звезди у нас. Стилна, изискана, тя галеше ухото на феновете си, не само с песните си. Красивата поп фолк дива обаче изчезна яко дим от чалготеките и нощните клубове. Всичко това си има причина. И ето какво се оказа.

Есил Дюран напомняше за себе си само покрай елегантната си модна линия. Която безспорно се наложи и завладя елитните модни подиуми. Оказа се, че изпълнителката не напразно се е скрила от меломаните. Певицата призна, че чалга музиката я съсипала. Разбрала, че това не нейната музика и това за малко не я вкарало в дълбока депресия.

Есил Дюран

Есил Дюран открила, че чалгата не е нейната музика

„Нещата в чалга музиката тръгна в една посока, която изобщо не им харесваше. Концертните изяви се снижиха почти до нулата, за сметка на клубните участия. Това нямаше как да ми хареса. Освен това в чалготеките и нощните клубове не се пееше с бенд, а с диджей. Усещах, че това не е моя начин на живот. Рязко загубих мотивация, на енергийно ниво се почувствах адски зле”, призна звездата.

Есил Дюран разкри също, че и участието й в шоуто „Мюзик айдъл”, също я съсипало. Вкарало я в депресия. Отначало мислела, че това е начин да се даде шанс на младите и талантливи изпълнители. Но после се оказало, че това е само нейно, лаишко мислене.

„Пълен фалш се оказа всичко. Фалшиви хора, неискрени отношения. Комплименти и овации, които не бяха казани от душа. В един момент се погледнах отстрани и осъзнах, че това не съм аз. Отдалечавам се от моята същност. И не мога да се позная. Затова реших да се оттегля. И да бъда това, което съм. Защото се поболях и четири години не успях да се съвзема”, припомня си за кошмара джаз изпълнителката.

Сега поп фолк дивата вече се е взела в ръце. Тренира усилено и отдава време повече на семейството си. Скоро обещава да зарадва почитателите си с ново парче, което обаче няма да има нищо общо с чалга музиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар