Близките на Григор Димитров скочиха: Той ни предаде заради Никол!

Близките на Григор Димитров скочиха: Той ни предаде заради Никол!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров прави всичко за своята любима, изпълнява всяко нейно желание!

Нашето златно момче в тениса Григор Димитров си навлече гнева на своите близки. Причината е в сватбата, която му предстои да направи с Никол Шерцингер, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров и Никол

Григор Димитров прави всичко за Никол

Певицата сякаш командва изцяло парада и това не се нрави на хората около Гришо. Мулатката диктува всичко помежду им, което донякъде е логично заради 13-те години в повече, които има като житейски опит.

Доказателство за това е, че венчавката на влюбената двойка ще се извърши в католическа църква. Никол е католичка и отказвала всякакви други божи храмове.

Григор Димитров, разбира се, като всеки българин е православен християнин. Той обаче се подчинил на любимата си и приел церемонията да бъде извършена в католическа църква.

Всичко това обаче не се приема много добре от приятелите на Гришо, а и от неговите родители. Майката на тенисиста, колкото и да харесвала Никол, считала, че семейството трябва да спазва християнските норми на главата на семейството, т.е. мъжа. Ако се оженят пред католически свещеник обаче, на практика семейството им ще бъде католическо.

Както е известно, Григор и Никол ще встъпят в брак на българска земя. Това ще стане към края на годината. И тук решението е взето от певицата, която не искала да се вдига шум около събитието, а България й се сторила подходящо място за това.

Само след месеци Шерцингер ще закове цели 39 г. Очаква се от догодина, след като вече е омъжена за Григор Димитров, да започне с опитите да стане най-после майка. Ако и за детето обаче взима всички решения еднолично, надали семейството й с Гришо ще върви по мед и масло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар