Кремена Халваджиян в болница, Маги не е на себе си от гняв (Вижте причината за състоянието й)

Кремена Халваджиян в болница, Маги не е на себе си от гняв (Вижте причината за състоянието й)
1.7 (33.33%) 3 votes

Кремена Халваджиян е постъпила в болница преди дни.

Ексцентричната дизайнерка Кремена Халваджиян е известна не само с причудливите си модни идеи, но и с манията към външния си вид. Тя определено изглежда по-млада за възрастта си. Това се дължи на хранителните й навици и влечението към био културата. Но именно то й изигра лоша шега, узна kliuki.bg.

Кремена Халваджиян си изпати от суета

Кремена Халваджиян си изпати от суета

За да бъде във форма за пролетта и лятото, Кремена Халваджиян решила да се подложи на поредната диета. Този път заложила само на плодове и зеленчуци. Тях хрупала от сутрин до вечер в продължение на няколко дни. Но вместо да се почувства пълна с енергия от витамините, които е приела, тя се обринала жестоко!

Блондинката първоначално си помислила, че е получила някаква алергична реакция. Цялата й кожа се покрила с дребни пъпки, които адски много я сърбели. Това се случило вечерта и Кремена Халваджиян преживяла едно кошмарна нощ, изпълнена с притеснения какво е породило тази реакция. На сутринта веднага хукнала към частна клиника, за да види какво се случва.

Там лекарите я подложили на пълни изследвания. Резултатите били красноречиви – получила е хранително натравяне в следствие на пестицидите, които е поела в големи количества. Така уж здравословната диета излязла през носа на Кремена Халваджиян. А Маги за пореден път я скастрил да не се занимава с глупости, защото само си разклаща здравето, пише hotarena.net.

Вместо да изпише вежди, дизайнерката избола очи. Оказало се, че плодовете и най-вече зеленчуците, които е приела, са всичко друго, но не и полезни. тя се чуди и мае как вместо да се пречисти, се е натровила. Затова сега Кремена Халваджиян се е заканила да яде само продукти, произведени в сертифицирани ферми или от бабите на пазара, които не ги тъпчат с вредни вещества с цел продажба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Кремена Халваджиян в болница, Маги не е на себе си от гняв (Вижте причината за състоянието й)”

  1. kor

    мар. 10. 2017

    От тази важна новина си го местя веднага в другия крачол и почесвам кайсийките…………………………

  2. смешки бабо

    мар. 10. 2017

    Простотията няма почивен ден! Да се мислиш, че си умен съвсем не значи, че си наистина с такива умствени качества, жената си има нужда от много специализиран преглед – и то отдавна

Добавете коментар