Невероятно! Яна пак е бременна от Петко Димитров

Невероятно! Яна пак е бременна от Петко Димитров
5 (100%) 1 vote

Петко Димитров ще стане баща за трети път на дете на Яна Акимова!

Танцьорката Яна не се спира пред нищо, за да ощастливява Петко Димитров с всеки изминал ден. Само 5 месеца след раждането на второто им дете, семейната двойка очаква и трето, научи Kliuki.bg.

Петко Димитров и Яна

Петко Димитров пак ще бъде ощастливен от Яна

Красавицата се е появила на 8 март с тоалет, присъщ за бременна жена. Роклята й е била доста широка, а изпод нея се поддавало наедряло коремче.

Според слуховете, Яна за пореден път е заченала от съпруга си. Двамата вече не се пазели изобщо по време на любовен акт и затова е повече от логично танцьорката да забременява често.

Звездата от Dancing Stars напусна Орлин Павлов, за да се врече във вярност на Петко Димитров. Двамата делят един покрив вече 4 години, а от 2 са родители. Двете им деца имат много малка разлика, а по всичко личи, че и третото ще продължи тази традиция.

Самият Петко призна наскоро, че иска да има колкото се може повече деца от жена си. Той вече е баща на три – едно от Мария Игнатова и две от Яна. Сега е напът и четвъртото му, но на него сякаш това не му стига.

„Обожавам децата. За мен те са съкровишето на нашето съществуване. Нищо не може да ме спре да имам деца винаги когато пожелая. А аз го желая във всеки един момент.“ – споделя Петко Димитров по темата.

Яна също няма нищо против да зачева и ражда постоянно, защото не й се налага да полага много грижи за своите наследници. Тя също не спира да работи, макар да няма финансовата нужда. Затова децата са поверени на домашна помощница.

„Не мога да си позволя да не работя. Една жена трябва да не разчита само на мъжа си. Затова сме наели жена, която да ни помага с децата.“ – разкрива Яна Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Невероятно! Яна пак е бременна от Петко Димитров”

  1. истината ли?

    мар. 10. 2017

    Ще се окаже, че това е май единствената професионално РАБОТЕЩА ЖЕНА, която НЕ Е РАЗВЕЛА СЪПРУГА СИ, НЕ Е РОДИЛА ИЗВЪНБРАЧНИ ДЕЦА И ИМА ЗАКОНЕН БРАК!! И НЕ СЕ СМЯТА ЗА ЗВЕЗДА!! АДМИРАЦИИ ЗА ЯНА!

Добавете коментар