Голяма трагедия беляза живота на Графа!

Голяма трагедия беляза живота на Графа!
2.5 (50%) 2 votes

Графа не може да се опомни дори и месеци след жестоката драма, която го връхлетя!

Певецът Владимир Ампов вече има почти 40-годишен житейски опит, но най-злощастното нещо в неговия живот си остава смъртта на майка му. През юли тя загуби битката с рака на панкреаса, което беляза Графа завинаги, припомня Kliuki.bg.

Графа

Графа носи мъка в душата си

Днес продуцентът се сеща с тъга за жената, която го е родила, мислейки си колко несправедлива е съдбата. Антоанета Ампова така и не успя да види първата къща на сина си, това смазва певеца и до ден-днешен.

Само месец след смъртта й Графа се премести с жена си и двете им деца в нов дом. Допреди това четиримата живяха в апартамент, но журито в „Гласът на България“ реши, че семейството му заслужава по-луксозен дом.

Най-голямата болка на продуцента е, че майка му не е видяла чудната къща, която в момента обитава. Там той си е направил студио, което му дава възможност да работи от вкъщи. Така Влади може да прекарва много повече време с децата си.

Другото, заради което Графа изключително много тъжи, е, че наследниците му няма да израснат с баба си. Те вече са в съзнателен живот и ще помнят Антоанета вечно, но все пак са деца и с времето споменът им ще избледнява все повече.

„Мама си отиде много бързо, за малко над месец. Още не мога да се опомня, все се надявам, че съм бил в някакъв кошмар, но така и не се събуждам. Липсва ми всеки ден.“ – споделя с мъка на сърцето Владимир Ампов – Графа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар