Рожденичката Ива Екимова се натряска с Жени Калканджиева! (СНИМКИ)

Рожденичката Ива Екимова се натряска с Жени Калканджиева! (СНИМКИ)
2.5 (50%) 2 votes

Ива Екимова закова 41 г. с пищно парти, гарнирано с много алкохол!

Пиенето на коктейли и твърди напитки не е чуждо на Жени Калканджиева. Тя го показа във „ВИП Брадър“, където почти не изтрезня. Показа го обаче и на рождения ден на Ива Екимова, научи Kliuki.bg.

Ива Екимова

Ива Екимова и Жени Калканджиева пияни

Двете хубавици са използвали възможността да пийнат стабилно, което се вижда от снимките на партито. Освен тях, сред гостите е имало още цели 38 дами. Единственият мъж на купона е бил Георги Симеонов, който не е пропуснал да поздрави рожденичката с някоя и друга песен.

Ива Екимона и Мис България 1995 се познават от много години, но се сближиха истински по време на „ВИП Брадър“ преди 3 години. Тогава двете си допаднаха и макар да не го показаха толкова явно в ефир, след шоуто контактът помежду им е продължил.

Интересното е, че нито един от другите й съквартиранти в Къщата не е бил канен на празненството. Ива Екимова не е запазила взаимоотношения с ниого другиго, освен с Жени Калканджиева.

Според слуховете, Петрозар Филипов даже не си направил труда да поздрави бившата си изгора за празника й. Бизнесменът заряза пиарката преди 2 години и оттогава изобщо не поддържа контакт с нея.

Партито на Ива по случай 41-вия й рожден ден за пореден път доказа, че тя е много самотна откъм любов. Мъже на партито просто са липсвали, което показва, че пиарката е сама към настоящия момент.

Вижте няколко кадри от голямото шоу с марка Ива Екимова! Дано догодина вече има мъж до нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рожденичката Ива Екимова се натряска с Жени Калканджиева! (СНИМКИ)”

  1. ХА-ХА

    мар. 12. 2017

    ВИП АЛКОХОЛИЧКИ – НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ, ТЕ И САМО С ТОВА СА ИЗВЕСТНИ, НО С ПИЛЕШКИТЕ СИ МОЗЪЦИ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ПРОСТОТИЯТА И СЕЛЯНИЯТА НЯМАТ ПОЧИВЕН ДЕН

Добавете коментар