Кога Сиромахов се превърна от интелектуалец в подобие на мутра

Кога Сиромахов се превърна от интелектуалец в подобие на мутра
4 (80%) 2 votes

Кога Иво Сиромахов се превърна от интелектуалец в подобие на мутра, това са въпросите, които мнозина очевидци биха си задали напоследък.

Явно е, че Иво Сиромахов е спечелил повечко средства, но пък начините, по които го демонстрира са доста особени за човек като него – интелектуалец, писател, освен това от известно време и политически деец, защитник на народни интереси, един от най-активните сред колегите на водещия и музикант Слави Трифонов.

С новото си возило – огромен джип Хамар, продуцентът се показва из софийските улици и най-демонстративно паркирал иначе доста обемната си кола пред входа на медията, където работи.

Странно е как човек, който с приказки и поведение показва други житейски интереси и ценности с това си поведение се приближава към така наречените – мутри. Вярно, че колата може би му е удобна за някои лични цели, но в крайна сметка публикациите му и образа му в общественото пространство наистина са в явна дисхармония с това да караш огромен по размер и струващ около 100000 лв. джип.

Иво Сиромахов

Доскоро само писател и продуцент – Иво Сиромахов вече баровец с джип

По непотвърдена информация и както се пише в изданието „Лайфстайл“ колата е закупена втора ръка, но е доста значима като финансова стойност. Дали пък Сиромахов не подражава на своята колега и шеф – Слави Трифонов, който не отдавна имаше подобна кола, с което стана емблематичен, защото са малцина хората закупили такъв джип.

Комплекс или просто демонстрация на пари, каквото и да е в основата на решението на Сиромахов не отговаря никак на положението и стила му, но това е често явление у нас, всеки да си подбори грешните аксесоари и да изгражда имидж недействителен за него, Жалко!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар