Марта Вачкова проговори за драмата си: Когато баща ми почина, аз…

Марта Вачкова проговори за драмата си: Когато баща ми почина, аз…
Гласувайте за статията

Марта Вачкова все още страда за баща си, колкото и да се усмихва!

Актрисата Марта Вачкова не може да забрави баща си до ден-днешен. Изминаха 37 години от смъртта на Григор Вачков, но той продължава да бъде в сърцето на дъщеря си, научи Kliuki.bg.

Марта Вачкова

Марта Вачкова проговори за драмата си

Някогашната тв водеща се върна към годината, в която татко й си отиде. Тя е белязана и с нещо друго. Тогава започва да се върти в Сатиричния театър постановката „Рейс“. Днес самата Марта Вачкова участва в нея, а първото й издание е трябвало да бъде под диктовката на баща й, но малко преди това той е починал.

„Беше ми много трудно да отида на спектакъла тогава. Бях много тъжна.“ – спомня си Марта Вачкова.

Тя обаче се радва, че днес тя е част от „Рейс“. Актрисата призна пред Петя Дикова, че е щастлива, че има възможността отново да си партнира с Тончо Токмакчиев.

Когато Григор Вачков си отива, дъшеря му е едва на 20 г. Разбира се, тя го приема много тежко, но все пак успява да завърши образованието си във ВИТИЗ.

Припомняме, че бащата на Мартина Вачкова се спомина вследствие на инсулт. На 47-годишна възраст, само за една нощ той издъхна в болницата. Това и до днес остава най-голямата болка в живота на дъщеря му, която не спира да страда за него.

Григор и Марта са били изключително близки. Именно великият актьор е причината тя да последва пътя му и да завърши Актьорско майсторство. Със сигурност споменът за Вачков няма как да избледнее в съзнанието на Мартина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар