Златка Димитрова сложи своя Миро на мястото му: Не си достоен за мен! (За какво го скастри?)

Златка Димитрова сложи своя Миро на мястото му: Не си достоен за мен! (За какво го скастри?)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова е доста огорчена след съвместното интервю и фотосесия със своя Миро.

Златка Димитрова и бащата на детето й лъснаха на корицата на светско списание тази седмица. Освен това, те показаха сина си за първи път, а таткото даде първото си интервю. Но плеймейтката не остана толкова разочарована от думите му, че може да си мечтае за сватба, колкото от нещо друго, узна kliuki.bg.

Златка Димитрова държи мъжа си на пост и молитва

Златка Димитрова държи мъжа си на пост и молитва

Докато красавицата се фука, че е свалила 22 килограма след раждането и сега дори е по-слаба от преди бременността, то при Мирослава ситуацията е малко по-различна. На снимките от фотосесията става ясно, че и той поддържа форма, само че кръгла! Това не е останало незабелязано от зложелателите, а и на Златка Димитрова никак не й се е понравило.

Тя се притеснила да не почнат да говорят, че си е хванала някой „мечо“ заради парите. Затова заявила на Мирослав в прав текст, че ако иска да е мъжът до нея, трябва да се вкара във форма. Тя му изтъкнала, че постоянно е на кориците на списанията и няма как той да изглежда така. Разбира се, тази критика жегнала мъжкото его на Миро, пише hotarena.net.

Но защото много си обича Злати, той решил да й угоди. И сега е на диета! И то не каква да е, а тип Златка Димитрова – от най-строгите. Тя сама се е заела с приготвянето на храната му, за да е сигурна какво похапва дори когато не си е вкъщи. А сега изборът му е доста ограничен – чиа, киноа, рукола и подобни био суперхрани.

Разбира се, те определено не са по вкуса на Миро. Но той с нежелание ги преглъща и няма желание да спори. Златка Димитрова се е заканила, че няма да го остави на мира, докато не заприлича на човек, достоен да застане до нея на корицата на поредното светско списание. Горко му!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Златка Димитрова сложи своя Миро на мястото му: Не си достоен за мен! (За какво го скастри?)”

 1. Полина

  мар. 12. 2017

  С какво е известна Златка….до скоро не знаеше столиците в Европа, но е ВиП…Звезда. Григор Димитров го дават по кориците, но има за какво…а Златка смях….жена спри да се излагаш …Има други по-достойни които будят възхищение и имат достойнство, нещо което не виждаме при пишман випката Злати…

 2. 123

  мар. 12. 2017

  Тая простакеса не е в ред хич не я слуша главата ,само едно не ми стана ясно по кои корици и на кои списания стои .То такива грозотии кой ли иска да гледа .Докато е в къщи да седне малко да се образова и да върне дипломите за Средно и Висше образование,защото явно са купени.

 3. DALI

  мар. 14. 2017

  Za tova si otletjaha ot Bg tolkova krasivi i umni i talantlivi detsa -i ostanaha (ne vsicki) kato Stolitsata na sveta

Добавете коментар