Ива Екимова е в ужас, Дара прави немислимото!

Ива Екимова е в ужас, Дара прави немислимото!
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова е в шок от намеренията на щерка си!

Само дни след като навърши 41 г., Ива Екимова бе застигната от истински кошмар. Той касае дъщеря й Дара, която вече се изживява като жена, научи Kliuki.bg.

Дара на Ива Екимова

Дара на Ива Екимова иска да стане жена

Тийнейджърката от известно време има гадже и вече се замисляла дали да не легне с него. Тя е на 15 г. и й се струвало, че това е подходяща възраст да познае любовните ласки.

Двете с пиарката били много близки и си казвали всичко. Още щом узнала за намеренията на щерка си, Ива Екимова изпаднала в ужас и се паникьосала. Тя започнала да разубеждава девойката, карайки я да изчака още поне година.

Дара Екимова всячески опитва да изглежда по-голяма. Визията й е като на млада студентка, а не като на момиче, което е за първа година в гимназията. Девойката си оформя прилежно веждите и използва лек грим.

Тази черта от характера си Дара я е взела от майка си, която винаги е обичала да изглежда по-зряла. Ива се гримира откакто се помни, а дрехите й почти винаги издават нещо голо от тялото й.

Дара все още не била решила окончателно дали да се отдаде на приятеля си. Майка й успяла да я накара да мисли по въпроса. Затова има вероятност пиарката да спи спокойно още дълго.

Самата Ива Екимова обаче била игубила своята невинност на много ниска възраст. Според нейните съученици и приятели от детството, блондинката си ляга с мъже още от началото на пубертета. Това обаче тя сега го отчитала като грешка и затова искала да предпази дъщеря си от подобна развръзка на любовния й живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ива Екимова е в ужас, Дара прави немислимото!”

  1. зрител

    мар. 12. 2017

    Народа е казал каквато майката такава и дъщерята.Тя да не си мисли ,че някой я слуша тя като си е наумила нищо няма да я спре.

Добавете коментар