Ако пием това, никога няма да отслабнем лесно!

Ако пием това, никога няма да отслабнем лесно!
Гласувайте за статията

Ако пием това, никога няма да отслабнем. С изненада установихме, че тези напитки, които се считат за безобидни, всъщност се оказват доста вредни за теглото и спазването на диети.

На първо място това са напитките с кофеин. ко искаме да си набавим достатъчно от него, нека пием кафето си чисто. Всичко друго като комбинация от кафе с мляко или сметани е толкова много калории, излишно приети, а всъщност не сме се нахранили, които определено нарушават повечето представи за диети.

Кафето в комбинация с други продукти – мляко, канела, сметани вреди на диетата, по-добре чисто

Нискомасленото мляко не е по-добро, защото то е с много слаба хранителна стойност, необходима за организма ни, затова по-добре да се приема мляко примерно с 2-3 процента масленост, отколкото обезмасленото.

Напитката студен чай, която влиза и в редица диети, всъщност тази напитка е с доста високо съдържание на захар и като цяло вместо да закупим чай , по-добре у дома да си го приготвим с мед и лимони и да се изстуди, отколкото да разчитаме на готовите с доста подсладители питиета.

Смутитата са нож с две остриета за тънката талия и лесно може да се прекали с тях

Подобна е ситуацията и с натуралните сокове, те са толкова подсладени, че определено ни дават калории в излишък.

Капучино и диети – НЕ

Едни от най-вредните за правилното хранене с така наречените енергийни напитки, коментират диетолозите, както се споменава и в изданието за новини „Лайфстайл“.

Смутитата изненадващо, също са в списъка с вредни за диетата ни напитки, плодовете са полезни, но толкова концентрирано и наситено съдържание на захар и калории, все едно да изядем 4-5 порции плодове на един път, а и човек лесно може да прекали с количеството при тези апетитни напитки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар