Ева Мендес – „Не ми липсва червения килим“

Ева Мендес – „Не ми липсва червения килим“
Гласувайте за статията

Ева Мендес – „Не ми липсва червения килим“, това споделя актрисата, защото предпочитала да бъде майка и съпруга у дома, това време й било по-ценно от това пред камерите.

И ако този сезон на раздаването на „Оскар-те“, половинката й Раян Гослинг беше в центъра на събитията с участието си в лентата, спечелила толкова награди и внимание – „Ла Ла Ленд“, то Ева Мендес сама признава че всъщност хората не подозират колко много обича тя да си бъде у дома.

Ева Мендес с две деца и над 40, и все така неустоима

Гослинг и Ева Мендес имат две малки момиченца, едното на две години, а второто на 11 месеца. Затова, че тя е майката на децата му и го подкрепя толкова Гослинг публично й благодари като каза – Благодаря ти, миличка!

Самата Ева Мендес е вече на 43, но както се пише и в изданието „Една.бг“ се поддържа с умерени тренировки, но три пъти седмично, а преди снимки или летен сезон, най-много по пет на седмица.

Освен това след като е вече майка е изхвърлила от готвенето и кухнята си повечето нездравословни храни.

Обича да приготвя боб, ориз и често на закуска похапва яйца, приготвени по всякакви начини. Смята, че те й дават тонус и енергия за през деня.

Когато има нещо сладичко за закуска или тесто се изкушава, но е забелязала, че след това денят й наистина минава трудно и предпочита да избягва най-голямото си изкушение за талията си – сладкото.

Очарователната латина Ева Мендес

Ева е професионалист и макар да не е светлините на прожекторите, продължава да работи и да има своя модна линия и козметични продукти, наречени Circa. Желаем още много положителни усещания на чаровната Ева у дома и в кариерата й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар