Ирина Тенчева откачи от ревност: Виж каква млада хубавица се залепи за Иван Христов! (още подробности)

Ирина Тенчева откачи от ревност: Виж каква млада хубавица се залепи за Иван Христов! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Ирина Тенчева май започна да осъзнава, че възрастовата разлика с Иван Христов може да й дотежи!

Луда ревност се настани в дома на Иван Христов и Ирина Тенчева. „Най-добрата майка“, която успя да настрои зрителите срещу себе си във Вип Брадър, днес се тресе от съмнения и страх.

Иван Христов

Иван Христов е като магнит за много жени, как ще го опази неговата?!

Защото половинката й Иван Христов е буквално налазен от млада и кръшна хубавица, с която се запознали преди около месец. Срещата на опосума с момичето станала по време на работа и в присъствието на Андрей Арнаудов и други колеги.

Мацката била близка на оператор в Би Ти Ви и напъвала за място в медията. Източници от кухнята на телевизията разказват, че само като видяла Иван Христов, моментално й светнали очите. И не спирала да си търси поводи да го види и да говори с него, уж с идеи за работни проекти.

„Това момиче е беля. Не си мислете, че като става дума за красавица, значи е някаква кифла. Близо 30-годишна е, със солидно образование и доста начетена. Умна е, а като сложим и това, че е хубава – е, тук вече става страшно“, шушукат източниците.

Ирина Тенчева бързо научила за новото кандидат попълнение в живота й с Иван. И макар че продуцентът още и хабер си нямал, жена му показвала бясна ревност. Тя не спирала да го разпитва за въпросната дама и дала да се разбере, че не я иска около Христов.

Като се има предвид, че откакто е с нея, Иван Христов остана сляп за всички останали жени, може да предположим, че и този път Иринка ще отърве кожата и ще запази семейството си.

„Иван много се промени. Ако беше с Вихра Петрова, досега сто пъти да й е сложил рога. Но с Ирина е коренно различен, макар да е по-голяма от него и скоро това да започне да й личи. Но и тя да не бъде толкова спокойна, защото годинките си минават и знае ли човек какво ще стане утре“, коментират злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ирина Тенчева откачи от ревност: Виж каква млада хубавица се залепи за Иван Христов! (още подробности)”

  1. амиии

    мар. 15. 2017

    Ирина e умна ж ена.Няма да позволи да и отмъкнат пачката, както направи гламавото Вихре.

Добавете коментар