Кристиано Роналдо и децата му

Кристиано Роналдо и децата му
Гласувайте за статията

Роналдо и децата му, както е известно Кристиано е баща на един син, но се оказва както съобщават световни медии, че той скоро очаква и близнаци.

Странен е факта, че първата рожба на световната футболна знаменитост Кристиано Роналдо е роден от сурогатна майка, основните грижи по отглеждането на наследника на легендата Роналдо, който носи и неговото име са поверени на грижите на майката на футболиста, както се пише и в светската хроника на изданието – „Лайфстайл“ у нас.

Сега отново чрез сурогатно майчинство Кристиано Роналдо ще стане баща отново и този път той ще стане татко на близнаци, според непотвърдена информация.

Футболната легенда Кристиано Роналдо отново със сурогатна майка, чака близнаци от нея скоро

Знаем, че освен по спорта и красивите манекенки Роналдо има голяма страст и към религията, той често благодари и се кръсти и по време на игра. Той е силно вярващ и често го демонстрира, доста средства дарява и за благотворителни каузи.

Разбира се като цяло сурогатното майчинство е доста сложна тема, макар все повече популярни хора или хора с проблем при зачеването да ползват тази опция, това е доста дълга дискусия с всичките – за и/или против. А особена рядкост е това да е решение на мъж, който сам да отглежда детето, среща се често при гей двойките.

Все пак Кристиано има своя неподражаем стил и облик както на терена и с играта си, така и в личния си свят – нестандартен и определено запомнящ се ще бъде Кристияно в историята и футбола през годините, коментираме от „Клюки.бг“. Разбира се, очакваме и рожба на футболиста от негова истинска и пълноценна любовна история, която да прерасне в семейство, деца, брал и т.н.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар