Дара: След 2 години ще стигна Гери-Никол! (Виж защо певицата живее в нищета)

Дара: След 2 години ще стигна Гери-Никол! (Виж защо певицата живее в нищета)
Гласувайте за статията

Дара все още не е богата и скоро се очертава да не бъде такава!

Дарина Йотова, която набра голяма популярност като Дара, живее много скромно. Поп дивата печели добри пари от участията си, но те не й стигат за охолен живот, научи Kliuki.bg.

Дара

Дара се оказа доста здравомислеща дама

Причината е в желанието на певицата да си купи апартамент. Въпреки че е само на 18 г. и дори още не е завършила средното си образование, звездата от X Factor 2015 пести всеки възможен лев за покупка на свое жилище.

В момента Дара живее на квартира в София. Тя е от Варна и затова не може да спестява и наем, тъй като й се налага често да бъде в столицата.

Очевидно още 2 години ще са нужни на Дарина Йотова да спестява, за да успее да си купи апартамент. Защото това е периодът, който тя посочи пред Кристина Патрашкова, че й е необходим, за да започне да прави и тя скъпи видеоклипове като Гери-Никол.

Припомняме, че нейната известна колежка, която също е от Варна, прави едни от най-скъпите клипове в поп музиката. Родителите й са много заможни и й помагат в това отношение.

Дара няма толкова богати родители зад гърба си и затова се налага да пести. Тя дори все още не си е купила рокля за абитуриентския бал. Това вънамерява да го направи в последния момент. Явно в момента не може да си позволи да извади толкова пари, понеже всеки лев й е необходим.

Дарина завършва училище като частен ученик. Тя ще получи диплома за народно пеене. Тийн звездата обаче предпочита кариера в поп и R&B музиката. Все още не е решила дали ще продължи образованието си след гимназията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дара: След 2 години ще стигна Гери-Никол! (Виж защо певицата живее в нищета)”

  1. Име (задължително)

    мар. 13. 2019

    ДАРА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАЛАНТЛИВА-ТИТА И ГЕРИТО НЕ МОГАТ ДА Я СТИГНАТ…

Добавете коментар