Истината лъсна: Хубавата Златка раздели Ненчо Балабанов и Йоанна! (актьорът хлътна по тенисистката – снимки)

Истината лъсна: Хубавата Златка раздели Ненчо Балабанов и Йоанна! (актьорът хлътна по тенисистката – снимки)
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов е влюбен до уши в младата Златка Петрова!

Имитаторът на Бойко Борисов – чаровният Ненчо Балабанов е хлътнал до уши в новото си гадже. Това е младата и талантлива пловдивска тенисистка Златка Петрова. Заради която приключи и връзката му с певицата Йоанна Драгнева.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов откри любовта в лицето на Златка Петрова

Истината за краха между Ненчо и Йоанна лъсна наяве едва наскоро, когато Драгнева признала пред приятелки, че друга жена се е намесила в отношенията им. Всъщност се оказа, че Златка няма вина. Самият Ненчо луднал по нея от мига, в който я видял.

„Нещата между него и Йоанна не вървяха отдавна. Те се събираха и разделяха поне няколко пъти като първопричината за хладината в отношенията им дойде с политическата кариера на Йоанна. Тя реши да се цани за общински съветник от партията на Бойко Борисов. Човекът, когото Ненчо осмива и на чиито гръб печели пари“, разкриват близки до него източници.

Драгнева все по-често била недоволна от изявите на гаджето си и едва успявала да лавира между политическата си обвързаност и личната такава. А многото й задължения и ангажименти били причината с Ненчо Балабанов да прекарват все по-малко време заедно.

„Именно тогава се появи Златка Петрова и нещата просто се случиха. Тя е много добро и разбрано момиче. Преди време имаше връзка с друг тенисист, но той беше женен.

Двамата са заедно от сравнително скоро, но лицата им сияят

Обещаваше й да се разведе, за да бъде с нея, но я излъга и остана със съпругата си. Тя изстрада много, но дано сега да й потръгне във връзката с Ненчо“, стискат й палци приятели.

Йоанна Драгнева пък към момента още е сама, след като преживя една бурна, но твърде кратка връзка с бившо гадже на Соня Васи.

 

Ето я хубавата пловдивчанка Златка Петрова

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар