Шок: Тайнствени татуси разделили Анджелина Джоли и Брад Пит? (Подробности)

Шок: Тайнствени татуси разделили Анджелина Джоли и Брад Пит? (Подробности)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли изненада феновете си отново

Анджелина Джоли публикува свой фотос. На нея чаровната актриса е с чисто нова татуировка. Татусът тя е направила миналата година, в Камбоджа. Идеята й дошла по време на снимките на филма „Първо убиха баща ми”. Снимките се провеждали в Сием Реап, в Камбоджа. Там тя било тогава със съпруга си Брад Пит. От снимката ясно личи и кой е автора на снимката. Това е художника по боди арт Ajarn Noo Kanpai.

Художникът по татуси е известен още като тайски монах. Пред известно американско издание художника признава, че за целта бил извикан специално от Банкок. След като пристигнал в Сиера Реап, Камбоджа, той се срещнал с холивудската легенда.

Анджелина Джоли

Татуси разделили Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли го помолила да й направи три татуса. Според нея те енергийно ще я свържат с актуалният й по онова време съпруг Брад Пит. На блондина също били изографисани същите мистични рисунки по тялото.

Тайнствените рисунки се нанасят по тялото със специална игла. Процедурата обаче е доста болезнена. Но така е постига по-вярна представа за изображението. Рисунките са направени през февруари.

А през септември миналата година семейството се развеждаше. Някои от феновете предполагат, че причината за това може да е и заради татусите.
Анджелина Джоли и запалена по боди арт изкуството още като тийнейджърка. Тя вече има 15 рисунки по себе си.

В момента Брад Пит и Анджелина Джоли водят битка в съда за попечителството на шестте им деца. Въпреки че е бясна на действията на екс съпруга си, развода й се отразява добре. Брад Пит е подновил приятелството си с първата си бивша съпруга Дженифър Анистън.

Двамата водят писмена кореспонденция. Това взривявало Анджи. Но наскоро тя бе щракната в компанията на шесте им деца. По-големите държгаха за ръце по-малките. Анджелина Джоли и Брад Пит имат общо шест деца, като само три от тях са биологични. А от анорексията на Анджи няма вече и следа и тя изглежда повече от зашеметяваща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар