В „Откраднат живот“: Стават ли гаджета д-р Стилянова и младия Тасев? (Каква е извън екрана)

В „Откраднат живот“: Стават ли гаджета д-р Стилянова и младия Тасев? (Каква е извън екрана)
1 (20%) 1 vote

Д-р Галя Стилянова и новия д-р Борис Тасев стават опасно близки в „Откраднат живот”

Д-р Галя Стилянова е една от любимките в хитовия лекарски сериал. Младата гинеколожка има дете от шефа си , доц. Петър Захариев. Нещата тотално се объркват, защото екс съпругата му Виолета Захариева се разболява от рак. Дъщеря й, анестезиоложката д-р Биляна Захариева и съпруга й, младата надежда в хирургията д-р Александър Василев, заминават във Великобритания.

На тяхното место идва двама млади стажанти. Те са д-р Вяра Добрева. В бялата престилка на коремния хирург е актрисата Луиза Григорова. А неин колега, д-р Тасев, е внук на големия актьор Наум Шопов. Наследникът му, който следва медицина, е запленен от красивата и по-възрастна колежка д-р Стилянова.

Ще залитне ли д-р Стилянова по младия доктор?

Но любовните искри, които прехвърчат между тях са много ярки.Дали ще загърби скърцащата любов с възрастния си шеф и баща на сина й, доц. Захариев или ще му остане вярна.

„Не влагаме в думата негативен оттенък. Често това е следствие от взетите ни решения. Дали те са добри или лоши, съдбата ще реши”,загатва ситуацията продуцента Евтим Милушев.

Ралица Паскалева, чиято героиня е красивата любимка д-р Стилянова е доволна от ролята си. 26-годишната актриса има солиден стаж в кариерата си зад гърба. Завършила актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на големия проф. Стефан Данаилов. Винаги е знаела, че ще стане актриса.

Родената в Русе красавица се е заела и с нелеката задача да преподава в в школа за актьорско майсторство за театър и кино. За нея е блестящ начин да се самоусъвършенства.

Миналата година екранната д-р Стилянова заминава за няколко седмици да учи в кампуса на Нюйорската филмова академия в Париж.

Играе в няколко български сериала, но и в чужди продукции, снимани у нас. Чаровницата е играла редом до имена като Ейдриан Пол, Джон-Рис Дейвис, Доминик Пърсел. Не обича купони, заведения, не пие, не пуши, отрича да е фатална хубавица. Обича да готви и кани приятели в дома си.

Запалена сърфистка и пътешественичка е. Била е на различни интересни места като Катар, ОАР, Мароко, Танзания. Признава, че един ден иска да получи „Оскар” или най-малкото „Икар”. Но екранната д-р Стилянова отказва да разкрива бъдещите си роли от суеверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар