Колегите на Краси Радков хвърлиха бомбата с тази истина! (не е за вярване какъв се оказа той)

Колегите на Краси Радков хвърлиха бомбата с тази истина! (не е за вярване какъв се оказа той)
Гласувайте за статията

Краси Радков успя да сащиса всички с истината за себе си!

Краси Радков от години се слави като най-големият любимец на шефа си Слави Трифонов. И това е напълно вярно. Един поглед стига, за да видиш с очите си как Дългия гледа почти „любовно“ своя подчинен и колко го обича и уважава.

Краси Радков

Краси Радков се оказа цяло съкровище, всички го обичат заради голямото му и щедри сърце

За това обаче си има причина и то такава, за каквато не сме и подозирали. Оказа се, че актьорът не прави мили очи само пред шоумена. Той просто си бил огромен добряк и човек с щедро сърце. Негови колеги от екипа на шоуто разкриха, че по-мил и себеотдаен човек не са срещали.

Краси Радков не само се разбирал с всички в „Шоуто на Слави“, но и помагал на всеки. И не само с празни съвети, но и с пари. Той редовно давал пари на заем на служители в шоуто, а и в самата телевизия Би Ти Ви.

А най-любопитното е, че никога не искал да му ги връщат. Обикновено не услужвал с големи суми, защото приятелите не му искали такива. А щом заемите били малки, винаги казвал: „Хич не се притеснявай! Когато можеш, ще ми ги върнеш“.

„Най-странното е, че и когато му ги връщаш, той най-често изобщо не иска да ги вземе. Казва ти: „Хайде, стига бе! Иди се почерпи за мое здраве“. Няма такъв щедър човек, камо ли в България и камо ли в наши дни. Краси сякаш е от друга епоха“, хвалят го източниците.

Краси Радков бил особено близък със самия Слави Трифонов и колкото и да го ядосвал, Дългия никога не се решавал да го глоби. Дори, когато му се карал, усмивката била на лицето му и затова комикът изобщо не се притеснявал от прословутия му гняв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар