Прекали: Ето коя млада колежка вкара в кревата Башар Рахал! (Шокиращи подробности)

Прекали: Ето коя млада колежка вкара в кревата Башар Рахал! (Шокиращи подробности)
1 (20%) 1 vote

Башар Рахал е известен с флиртаджийския си нрав

Башар Рахал е един от участниците в имитаторското шоу „Като две капки вода”. Снощи той предизвика възхищението на жури и публика с ролята си на кралицата на попа Мадона.Но в публиката бурно му аплодираше неговата колежка Ралица Паскалева. Красавицата нашумя покрай ролята си на д-р Галя Стилянова от хитовия лекарски сериал „Откраднат живот”.

Башар Рахал

Башар Рахал вкара в кревата млада колежка

Според клюката Башар Рахал и Паскалева имат връзка от две години. И вече не се крият. Дори живеят под един покрив, твърдят от гилдията.Името на актьора винаги е замесено с няколко красавици едновременно.

Той е семеен, но от години съпругата му живее с двете им дъщери в Америка. А 26-годишната Ралица Паскалева е сама, свободна и обича да пътешества. Любимата ученичка на Стефан Данаилов, въпреки своите 26 години, има солидна кариера зад гърба си. Тя е участвала не само в наши, но и в чужди продукции, снимани у нас.

Заварката между екранната д-р Стилянова и Башар Рахал се случила покрай общите им ангажименти. Страстта между двамата пламнала буквално на терена. И не след дълго Рахал бил забелязван често да се навърта покрай жилището й в краен квартал. Тогава двамата се оправдали, че са само приятели и се събират на по бира и карти.

Сега обаче Башар Рахал и Ралица Паскалева не скриват чувствата си. Дори ги афишират пред широката общественост. Техни съседи разказват, как непрекъснато се целували, докато пазарували в местния супермаркет.

Актьорът често придружавал своята любима до киноцентър „Бояна”, където текат снимките по третия сезон на лекарската сага „Откраднат живот”. То търпеливо очаквал гаджето си да свърши с ангажиментите си. После двамата оценявали играта й. Все пак Башар Рахал води екранната д-р Стилянова с 15 обиколки. И има доста по-солиден стаж в киното и театъра.
Русенката също му била полезна.

Често се отбивала в частната му школа по актьорско майсторство. Там участника от „Като две капки вода” обучавал даровити деца. Съпругата му също знаела за дългогодишната му авантюра с младата му колежка. Но не заставала помежду им, защото чувствата им отдавна били изстинали. Държала единствено той да пътува до Америка, за да чувстват децата им бащино рамо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар