Решението на Кейт и Уилям потресе Англия! (Кралица Елизабет Втора се кефи)

Решението на Кейт и Уилям потресе Англия! (Кралица Елизабет Втора се кефи)
Гласувайте за статията

Кейт и Уилям зарадваха кралица Елизабет Втора

Принцеса Кейт и принц Уилям се взели съдбовно решение.Младото семейство е решило да се върне да живее в двореца Кенсингтън. Двойката има намерение да се премести да живее в двореца през есента. Дори трайно да се засели там. Заради това служителите на двореца са в шок.

Кейт

Кейт и Уилям се местят в едно от крилата на двореца Кенсингтън

Защото, за да се преселят Кейт и Уилям в двореца, е необходимо цялостен ремонт и подмяна на мебелировката. Освен напълно обновяване на апартаментите им е необходимо и някои корекции. За никого не е тайна ,че това струва пари.

Според предварителните изчисления за преместването на херцогинята на Кеймбридж и нейния съпруг ще са необходими пет милиона лири. Близки до кралското семейство издават и друга тайна. Това преместване на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще засегне около триста служители.

Кейт и Уилям ще обитават едно от крилата на двореца Кенсингтън. Сградата разполага с двадесет и две стаи и две кухни. Преместването се налага заради новия статут на кралското семейство.

Освен това към новите апартаменти на Уилям и неговата съпруга ще се прибави и нова административна служба, която ще е на тяхно разположение.В момента те обитават апартаментите на принцеса Даяна.

Парите за преустройството няма да бъдат извадени от джоба на първородния син на принц Чарлз и Даяна, и неговата половинка. Те ще идват от данъкоплатците. Новината за това напълно втрещила жителите на Острова, четем в английската преса.

Добрата новина е, че новите апартаменти на Кейт и Уилям ще са напълно самостоятелни от останалата част на двореца. Допълнително удобство е, че са разположени в близост до кралската оранжерия.

Решението на Кейт Мидълтън и принц Уилям накарало кралица Елизабет Втора да се кефи. Въпреки че преместването на двойката ще излезе твърде скъпо, тя е дала своето разрешение. А и освен това се говори упорито, че принц Уилям е бъдещия наследник на трона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Решението на Кейт и Уилям потресе Англия! (Кралица Елизабет Втора се кефи)”

  1. Polina

    мар. 15. 2017

    Тезо пиавици няма ли кои да ги спре….много лесно се харчат чужди пари…англичаните не виждат ли, че са касичка за тези търтей,мързеливци и лентяй…

Добавете коментар