Чутовен скандал и на тази Евровизия! Рут Колева и Гери-Никол се хванаха за косите, докато Кристиан ликува!

Чутовен скандал и на тази Евровизия! Рут Колева и Гери-Никол се хванаха за косите, докато Кристиан ликува!
Гласувайте за статията

И тазгодишният избор на българска песен за Евровизия не изневери на традицията си да е съпроводен от скандали.

Излъчването на роден участник за Евровизия се забави по необясними причини. Това породи куп слухове, че не кой да е, а именно Гери-Никол ще представя страната ни. Вчера стана ясен официалният победител – Кристиан Костов. Но с това скандалите не утихнаха, дори напротив, узна kliuki.bg.

Рут Колева се извади голяма моралистка

Рут Колева се извади голяма моралистка

А когато говори за скандали в родния шоубизнес и в частно в музикалните среди, няма как да пропуснем името на Рут Колева. Скандалната изпълнителка е по-известна с пиперливия си език, отколкото с ангелски глас. Сега тя успя да се забърка около тазгодишната Евровизия. Този път нейна жертва се оказа тийн сензацията Гери-Никол.

Преди месец-два Рут избухна с разкритие, че варненката и богатият й татко правят опити да спечелят надпреварата по втория начин. А принципът уж бил ясен – който плати повече, той ще ни представя на Евровизия. За изпълнителката на „Готина и луда“ от самото начало на кариерата й се знае, че разчита на родителските финанси, за да поддържа бляскав имидж.

Затова мнозина повярваха на думите на Колева. От това последва вълна от обществено недоволство и нежелание Гери-Никол да е родният представител. Но сега става ясно, че по това време вече тя сама се е била отказала от конкурса. Певицата е решила, че ще успее да пробие зад граница и без Евровизия и придружаващите я скандали.

На всички, включително на певицата е било ясно, че ако спечели, то всички ще мислят, че е нагласено. Така, след нейното доброволно предаване на щафетата, категоричен победител остана Кристиан Костов. Неговото парче вече е готово и ще бъде промотирано официално след дни. А представянето му на сцената на Евровизия ще бъде през май. Продуцентът му Саня Армутлиева е приела всички клаузи на БНТ без много пазарлъци и сега надушва големия триумф, пише pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чутовен скандал и на тази Евровизия! Рут Колева и Гери-Никол се хванаха за косите, докато Кристиан ликува!”

  1. Polina

    мар. 15. 2017

    Тази ВИП звезда Рут Колева изтъкана от комплекси, която прави скандали, но се има за певица не разбрали, че колкото и да се напъва хит не може да роди, никои не я слуша, хит няма…мисли се за фактор, на музикалната сцена…да продължава да живее в заблуда това и остава …Герито макар и подкрепяна от баща си всички я слушат и парчетата се пеят нещо с което СВЕТОВНО безизвестната Колева не може да се похвали.

Добавете коментар