Участничка в X Factor заформи мегаскандал: Ето докъде я докара след шоуто!

Участничка в X Factor заформи мегаскандал: Ето докъде я докара след шоуто!
Гласувайте за статията

Една от явилите се на кастинг в X Factor лъсна в скандален сайт!

Александра Апостолова е на 18 г. и се прочу в X Factor 2015, когато бе отрязана от журито по брутален начин. Красавицата обаче явно е намерила други начини за утеха, научи Kliuki.bg.

Александра Апостолова X Factor

Александра Апостолова от X Factor

В един от сайтовете за възрастни Алекс лъсна по шокиращ начин. В специално видео се вижда как тя си доставя наслада с четка за коса. Клипчето започва именно с нейното участие в X Factor и продължава със скандалните сцени, пише в. „Телеграф“.

Все още обаче съществува съмнението дали това е точно тя, тъй като лицето й е закрито. Девойката, разбира се, твърди, че е станала жертва на монтаж.

Другият вариант е някое от бившите гаджета на Апостолова да е пуснало видеото, за да я злепостави. Отмъшението след раздяла е често срещан прийом при мнозина.

Голямата мечта на Алекс е да бъде певица, но тя не показва никакви данни в това отношение. На кастингите на X Factor получи „Не“ и от четиримата в журито. Маги Халваджиян дори си позволи да я срине със земята, казвайки й че няма да стане от нея певица.

В момента Александра продължава да живее в родния Благоевград. Не е ясно дали възнамерява да се занимава с музика и в бъдеще. Тя го заяви след провала си в X Factor. Каза, че ще се върне, но с този „талант“ надали ще се случи.

Девойката се дипломира миналата година, но все още не е записала да учи висше. Не се знае с какво се занимава в момента, но пък явно разпуска усилено с физически наслади.

Вижте коя е Александра Апостолова и как се представи в X Factor преди 2 години!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар