Брад Пит и Анджелина се отказаха от развода?! Вижте до какво решение стигнаха

Брад Пит и Анджелина се отказаха от развода?! Вижте до какво решение стигнаха
3 (60%) 2 votes

Изненадите от Брад Пит и Анджелина Джоли идват една след друга.

След като си извадиха кирливите ризи през целия свят, Брад Пит и Анджелина сякаш малко по малко разтопяват ледовете помежду си. Наскоро Джоли призна, че винаги ще си останат семейство. А освен това, ще продължат да бъдат и нещо друго – бизнес партньори, научи kliuki.bg.

Брад Пит и Анджелина остават съдружници

Брад Пит и Анджелина остават съдружници

Брад Пит и Анджелина са постигнали съгласие да не продават имението си „Миравал“ в Южна Франция. Мястото има сантиментално значение за тях, защото именно там сключиха брак през 2014г. Освен това, приказното кътче земя се оказа повече от плодородно. Така се превърна в обща инвестиция на семейството, което е пред разпад.

Но, въпреки развода, бизнесът им няма да секне. Дори напротив – разширява се! Актьорите са категорични, че имението остава в тяхно владение. Не е ясно обаче как точно ще си го поделят. Но за тях то е важно, защото и децата им са много привързани и помагат с каквото могат в семейния бизнес. А той се изразяваше в производство на вино, което се разширява и със зехтин.

Брад Пит и Джоли разкриват, че имат дългосрочни проекти за малката си индустрия. Преди дни на пазара излезе новата им реколта розе. Виното, което произвеждат, отдавна е оценено високо от сомелиерите. Много преди да купят имота обаче, в него са били засадени големи тераси с маслини, пише slava.bg..

В период от няколко години те са грижливо отглеждани и обработвани, за да може сега да се появи на пазара първата партида зехтин на Мистър и Мисис Смит. Той определено не е за обикновените домакини, защото едно шишенце струва 30 долара.

Но все пак идва от земята, която успя да скрепи съюза между холивудската двойка. Сега всички са в очакване на поредния ход на Брад Пит и Анджелина, които отново правят малки стъпки един към друг, а не в противоположни посоки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар