Топ 3 на чехлювците сред елита! (Наско Месечков трепери от Кремена, виж и останалите)

Топ 3 на чехлювците сред елита! (Наско Месечков трепери от Кремена, виж и останалите)
5 (100%) 1 vote

Наско Месечков се оказа мъж под чехъл

Наско Месечков търпеливо се подчинява на властната си съпруга. Атлетичният танцьор и Кремена се венчаха в края на миналия септември. Красивата брюнетка е собственик на една от най-големите генетични лаборатории у нас. И разполага със завидно финансово състояние.

Наско Месечков

Наско Месечков е мъж под чехъл

Наско Месечков твърди, че живеят в мир и разбирателство. Но приятелите му се шегуват, че безропотно изпълнява заповедите на съпругата си.

Г-жа Месечкова го глези с луксозни подаръци и тузарски почивки. Но му заповядала да изтрие телефоните на всичките си бивши гаджета. Не го пускала никъде сам, дори го придружавала до залата за танци.

Знае се, че си пада по мъже. И му дала ултиматум, че ако й изневери, прошка няма да има. Наско Месечков копнеел за биологично дете, а и благинките изобщо не били за подценяване. Затова стискал зъби.

Кремена има две деца от предишния си брак. А спонтанния аборт натъжи много Месечков. Но се надява вторият опит да се окаже успешен.

Виктор Николаев също е мъж под чехъл. Водещият на сутрешния блок по Нова телевизия е засичан многократно да мъкне огромни пазарски чанти. Телевизионерът винаги е казвал, че жена му го е разбирала. Людмила Железова е с десет години по-голяма от него и доскоро не се показваше с него. Двамата нямат брак, но Виктор твърди, че половинката му е отказвала да мине под венчило.

„Дъщеря ни Дара е нашият пръстен. Извадих късмет с Людмила. Връзката ни е хубава, знае колко я ценя, но нямаме подписан брак. Страхуваме се, че може да се развали, ако се задължим с подписи и клетви”, обяснява водещия.

И твърди, че Людмила отказвала да се види с бяла рокля.Истината обаче е прелюбопитна. Защото Виктор на три пъти й отказвал брак. Вероятно притеснен, че властната му половинка ще го подчини напълно.

Подобно на Наско Месечков и новия президент ген. Румен Радев е мъж под чехъл. Поне така се говори за първата дама до пилота, Десислава Генчева, вече Радева. Тя взима решения и дори отстранява от антуража тези, които са заплаха или предизвикват емоционална страст у мъжа й. Не напразно на властната брюнетка й е „лепнато” прозвището генерал Деси.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар