Катя от „Ритон” се обезобрази! (Какво се случва с лицето й)

Катя от „Ритон” се обезобрази! (Какво се случва с лицето й)
5 (100%) 1 vote

Катя от „Ритон” се обезобрази

Катя от „Ритон” уплаши феновете си с вида си. Лицето на хитовата изпълнителка сякаш се разпада. Едрогърдата певица също стана жертва на пластичната хирургия.
Това констатираха ужасените й фенове. Защото Катя и Здравко се появиха в НДК.

Катя

Катя от „Ритон“ се обезобрази

Двойката посети спектакъла, посветен на годишнината от смъртта на незабравимия Емил Димитров. Но присъстващите с ужас видяха, че от сочната и пищна естрадна певица не е останал и помен. Разочарованието им още повече нараста, след като зърнаха любимата си звезда от близо.

Те не спряха да я одумват, че някакъв не особено талантлив пластичен хирург се е подиграл с лицето на ангелогласната певица. От нежната й кожа не бе останала и следа. Вместо нея се бе настанило нещо, което по-скоро приличаше на изгоряла плът.

Очертанията на белезите от операцията също не бяха скрити умело. Вместо да стане лицето й красиво и младо след манипулациите, то имаше доста увиснали участъци по фейса си. И картината си беше плашеща и гротесна,бе общото мнение и на присъстващите.

Явно борбата с годините на пищната поп дива никак не се е получила. Грозно впечатление направиха и веждите й. Те не бяха модерно подчертани, а изглеждаха като питанки на поувяхналата й физиономия.

Опитите на Катя от „Ритон” да съхрани младостта си изобщо не са проработили. Това видяха всички в залата, както и навън, след спектакъла. Катето води години наред и друга битка. Тази с килограмите.

И тук опитите, назад в в годините, не са завършили с успешен край. Но това остана на заден план заради разпадащото й се лице. Което не изглеждаше изобщо свежо о младо, а съсипано.
Катя Михайлова и Здравко бяха на спектакъла в компанията на водещия Драго Драганов. Те останаха за цялото представление.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар