Виктория Петрова към колегите си: Ще ви опандизя, оставете ме на мира! (Вижте как я вбесиха)

Виктория Петрова към колегите си: Ще ви опандизя, оставете ме на мира! (Вижте как я вбесиха)
5 (100%) 1 vote

Нервите на Виктория Петрова да опънати до краен предел и е готова на крути мерки!

Красивата новинарка Виктория Петрова показа своята неподозирана страна. Винаги сдържана и символ на самото спокойствие, напоследък тя все по-често излиза извън релси. А причината за това са нейните колеги, които трябва да се чувстват заплашени, научи kliuki.bg.

Виктория Петрова е бясна на колегите си

Виктория Петрова е бясна на колегите си

Връзката на Виктория Петрова с бившия спортен министър Красен Кралев отдавна е широко дискутирана не само във всички медии, но и в тази, в която новинарката работи. Тя не обръща особено внимание на писанията по свой адрес. Шушуканията зад гърба си на работното място обаче няма как да подмине с лека ръка. Така се е стигнали почти до военно положение в нюзрума.

Поредната мълва по адрес на журналистката гласи, че тя е бременна от своя любим. Виктория Петрова категорично отрича това да е истина. И й се налага да го прави ежедневно. Тя споделя, че е подложена на ужасен психически тормоз. Постоянно колегите й я гледат в корема и си шушкат, че май-май е наедряла.

Така на красавицата й се налага постоянно да отбягва любопитните погледи върху себе си. Също така е започнала да внимава какво яде, за да не кажат, че се тъпче като за двама. Притеснява се да не й се подуе от нещо корема, че ходи после обяснявай каква е ситуация, като я щракнат в неудобна поза.

Виктория Петрова съобразява и облеклото си с любопитството на колегите. Тя се старае да избира такива дрехи, с които да не я обвинят, че прикрива коремчето си. Новинарката толкова е вбесена от слуховете, че дори се е заканила да викне полиция, ако тормозът над нея продължава, пише retro.bg.

Тя не желае да влиза в директен сблъсък с колегите си, защото възпитанието й не й го позволява. Но все по-често е улавяна да си изпуска нервите, което е непривично за нея. Така че нищо чудно полиция да се наложи да идва не за да смъмри журналистите, а за да ги разтървава. А междувременно любовният романс на Виктория Петрова и Красен Кралев продължава напук на всички премеждия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Виктория Петрова към колегите си: Ще ви опандизя, оставете ме на мира! (Вижте как я вбесиха)”

  1. варналия

    мар. 16. 2017

    Завистта и злобата почивен ден нямат .Вики бъди силна и не се поддавай на провокации,убий недоброжелателите с мълчание.

Добавете коментар