Ген. Румен Радев: По-сам съм и от кучето на Борисов! (проблемите му с Десислава Радева ескалираха)

Ген. Румен Радев: По-сам съм и от кучето на Борисов! (проблемите му с Десислава Радева ескалираха)
4.3 (86.67%) 3 votes

Президентът Румен Радев смая всички с това признание!

Президентът ген. Румен Радев се чувства все по-зле с всеки изминал ден. Слава Богу, това не касае здравословното му състояние. Но духът му започнал да унива. Абсурдно е, но причината за това е собствената му съпруга Десислава Радева.

Румен Радев

Президентът Румен Радев остана напълно сам, без приятели. Причината за това била съпругата му

Оказа се, че Генерал Деси е повече генерал от самия генерал. Острият й тон и сприхав характер оставили президента без нито един приятел.

„Откакто съм държавен глава, хора, на които винаги съм държал и вярвал, ми обърнаха гръб. В момента се чувствам по-сам и от овчарката на Бойко Борисов“, с болка признал Румен Радев пред един от малкото си довереници, пише сайтът Ретро.

По-лошото обаче е, че самият президент няма вина за това близките му да започнат да го отбягват. Напористата му съпруга Десислава Радева успяла да отблъсне от него всеки, който й се стори „заплаха“.

Меродавно и последно трябвало да е само нейното мнение и ничие друго, разкриват източниците. С властния си и заповеднически характер, първата дама направила така, че от съпруга й да се отдръпнат доскорошните му най-големи защитници.

Едни от тях са журналистът Тома Томов и професор Иво Христов. Томов останал втрещен, когато след едно свое изказване в защита на Румен Радев по телевизията, Генерал Деси му позвънила и му заявила, че няма право да адвокатства на мъжа й. Не и без да я попита преди това.

Върхът на всичко обаче е разочарованието на група хора от родния край на ген. Румен Радев, които поискали да дойдат в столицата и да видят къде работи техния земляк. Пък и да разменят няколко думи с него.

„Как не! Само потурковци ми трябват тук за вечерна проверка“, троснала се Десислава Радева и попарила не само доброто желание, но и гордостта на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ген. Румен Радев: По-сам съм и от кучето на Борисов! (проблемите му с Десислава Радева ескалираха)”

  1. Polina

    мар. 16. 2017

    Тази комплексарка за каква се има, не стига че се излага, но защо прави и президента ни за смях.Въпреки че има всичко, всички и се лицемерят,зад гърба и се подиграват,но по-лошото е не я уважават.След 5 г. няма да е никой,бивша президенша и тогава да ли ще ходи като кон и ще се оглежда да ли я снимат натегач журналистите ни…

Добавете коментар