Валя Ахчиева съсипана: Тайният й любовник я заряза, върна се при съпругата си!

Валя Ахчиева съсипана: Тайният й любовник я заряза, върна се при съпругата си!
Гласувайте за статията

Валя Ахчиева е съсипана от поредната любовна драма в живота си!

Валя Ахчиева място не може да си намери от обида и яд. Поредната любовна драма в живота направо я съсипа.Известната журналистка е потънала в дълбока депресия. Тя ни искала да излиза от дома си. Ставала от леглото, само за да направи поредния си репортаж и отново се затваряла в апартамента си.

Валя Ахчиева

Валя Ахчиева е съсипана от поредната драма в живота си

Причината за личната драма се оказала последната й връзка. Шест години тя имала любовна афера със заможен французин. 60-годишният мъж обаче имал жена и деца в Париж. Той пътувал веднъж в месеца, за да се види с Валя. 55-годишната водеща винаги го очаквала с огромен трепет.

„Идваше за кратко. И след като се позабавляваха под завивките няколко дни, той отново си хващаше самолета за Париж. При семейството си”, разкриват колеги, запознати с интимните дела на Валя Ахчиева.

Водещата на БНТ в един момент не издържала на тайната си връзка с чужденеца. Затова му поставила ребром въпроса да се разведе и да заживеят двамата нормален и открит живот. Французинът обаче нямал никакво намерение да го направи. След като се видял натясно ,въпреки че й обещавал многократно да се разведе, той разредил срещите си.

Идвал вече на няколко месеца веднъж. Докато един ден пристигнало съобщението му. По телефона той се разделил с българската си любовница. Дори нямал смелостта да застане очи в очи с нея и да й каже истината. Че не може да остави съпругата си и да зареже децата си.

Валя Ахчиева твърде болезнено приела поредния катаклизъм в живота си. Това не й е първата неуспешна връзка. Дълго време тя живя с изпълнителен директор на водеща банка. После стана гадже на известен и богат адвокат. Но в един момент и двамата скъсаха с нея. И заведоха други до олтаря.

Сред поредната, неуспешна любовна драма, телевизионерката е срината. А близки и приятели се тревожат дали ще успее отново да се вземе в ръце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар