Взрив: Уволнението на Елена Петрова разтърси ефира!

Взрив: Уволнението на Елена Петрова разтърси ефира!
3 (60%) 2 votes

Елена Петрова изгуби голяма част от доходите си, финансовото й бъдеще е неясно!

Актрисата Елена Петрова получи голям удар от един от своите работодатели. В случая става дума за bTV Media Group, която уволни звездата от „Стъклен дом“, научи Kliuki.bg.

Елена Петрова

Елена Петрова изгуби част от доходите си

Доста години Ели се явяваше като глас в bTV Lady, където озвучаваше рекламите. Тя обаче сама потъпка договора си с тв компанията, след като участва в проект, излъчван по друга телевизия.

Елена Петрова прие предложението на сериала „Ние, нашите и вашите“, който тръгна по Нова ТВ. С това тя е нарушила основна клауза от договора си и така от Би Ти Ви са били принудени да я уволнят.

Парадоксалното е, че актрисата не знаела, че нарушава нещо и имала намерение да работи и на двете места. Тя смятала, че това къде излъчват сериала не е нейна работа и нейната задача е просто да се снима.

Уви, оказало се, че греши жестоко. Дори от Нова телевизия можели да я съдят за деянието й, но решили, че не си струва да се занимават с това.

Така Елена Петрова губи едни от сигурните си доходи през последните години. Брюнетката, като всяка актриса, сменя много роли и парите, които получава, зависят от предложенията към нея в театъра и киното.

Затова Ели разчитала много на работата си в БТВ. Тя я вършила с радост и удоволствие, а уволнението й силно я наранило.

Сега на звездата от „Вила Роза“ й остава само да се надява новият сериал да пробие в телевизията и да стане хит, защото иначе ще се окаже без стабилни финанси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар