Валери Божинов разби Биляна, футболистът разтърси целия ѝ свят!

Валери Божинов разби Биляна, футболистът разтърси целия ѝ свят!
4.3 (85%) 4 votes

Валери Божинов иска да откаже Биляна Дол от охолния живот!

Футболистът Валери Божинов е напът да вгорчи живота на половинката си. Бившият национал съвсем скоро може да откъсне Биляна Дол от скъпите бижута и изискани ресторанти, на които е свикнала. За неин ужас, заплатата му може да стане много по-ниска, научи Kliuki.bg.

Валери Божинов и Биляна

Валери Божинов наакра Биляна Дол да изтръпне от ужас

Причината е в намерението на Божинов да се върне в България. Той вече е говорил с човек от ръководството на „Левски“, както писа „Меридиан мач“, и са постигнали устна договорка от следващия сезон да работят отново заедно.

Заплатата на Валери Божинов обаче така ще стане поне 5 пъти по-ниска. Сега в Китай той прибира огромна сума пари, докато у нас месечното възнаграждение на футболист на „сините“ е от порядъка на 10 хил. лв.

Според слуховете, Биляна изпаднала в ужас още щом чула плановете на любимия си. Тя не искала да мърда от азиатската страна, понеже там водела много охолен живот, осигурен й от Божинов.

Припомняме, че двамата се запознаха в Сърбия, когато Валери играеше за „Партизан“. Още тогава той взимаше много повече от това, което прибираше като играч на „Левски“ преди 3 години.

Сега обаче в Китай футболният нападател взима най-високото възнаграждение, което някога е получавал. Точно това е причината гаджето му да не иска да си тръгва от там, а камо ли да идва в България.

Валери Божинов в случая бил готов да пренебрегне парите, които твърдял, че в неговия живот никога не са били основното нещо. Причината е стремежът му да се върне в редиците на националния отбор.

„Сега Хубчев не може да ме гледа много, никъде в Европа не предават китайската лига. Надявам се да ме извика, но ако не го направи, трябва да сторя нещо по въпроса.“ – заканвал се бившият на Николета Лозанова и Алисия.

В крайна сметка има немалка вероятност Биляна Дол да го остави, ако той се завърне в родината си. Това би бил истински удар под кръста за футболиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар