Нов удар за Андрей Арнаудов, още една бивша му показа горчивата истина!

Нов удар за Андрей Арнаудов, още една бивша му показа горчивата истина!
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов не може да си намери половинка, докато всички дами в сърцето му си уреждат живота!

Продуцентът на „Истински истории“ Андрей Арнаудов от години тъгува, че не среща жената на живота си. Всички жени, които са минали през него, обаче си подреждат личния свят по перфектен начин, научи Kliuki.bg.

Андрей Арнаудов

Жените на Андрей Арнаудов откриха щастието, но не и той

Именно това прави в момента и Маргарита Будинова. Палавата балерина, която споделяше завивките на Андрю преди 5 години, вече е сгодена. Щастливият избраник е Светлин Димитров, пише в. „Телеграф“.

Интересното е, че танцьорът е бивше гадже на певицата Райна. Очевидно и двамата с Марги не носят голям късмет на половинките, с които са били, тъй като фолк дивата все още търси истинското щастие.

Всички жени, с които Андрей Арнаудов имаше по-сериозни отношения, си уредиха живота. Бившата му съпруга Даниела се върна в Сърбия, където вече се радва на три деца. Брадърката Надя Иванова пък се радва на любовта на Борислав Комсийски. Сега и Маргарита Будинова е щастлива, тъй като е сгодена.

Близките на продуцента твърдят, че той има някакъв проблем с обвързването и това проваля всяка негова връзка. Какъв точно е той обаче, не се знае.

„Нещо му пречи да бъде напълно щастлив. Жените, които са били с него, винаги са искали сериозна връзка. Той обаче рядко си позволява да се влюбва.“ – споделят запознати.

Единствено Бориса Тютюнджиева от бившите му все още не се е обвързала сериозно, но тя е твърде млада и може би това е причината. Всички други негови креватни приятелки, които са били с опция за нещо сериозно, сега се радват на щастието с друг мъж до себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар