Марион Котияр вече с второ дете – момиченце

Марион Котияр вече с второ дете – момиченце
Гласувайте за статията

Марион Котияр вече с второ дете, след като вече има син на 5 годинки, актрисата с френски корени вече стана родител и на момиченце, засега не е известно неговото име, съобщават световните информационни агенции.

Марион е на 41 години и има вече две деца от колегата си Гийон Кане, двамата са заедно от 2007 година, припомня ни и светската хроника на „Лайфстайл“, те са с френски произход и с кариера в киното от години.

Марион Котияр вече майка на момче и на момиченце

 

Марион беше намесена активно в скандала с развода на двете знаменитости Брад Пит и Анджелина Джоли. Цитирайки френската чаровница като причина за развода на популярната двойка и като я обвиниха в любовна игра с Брад Пит беше нещо, което силно засегна хубавицата. Тогава тя призна, че с половинката й Кане имат прекрасни отношения, малко момче и очакват второ дете, затова не желае да я забъркват допълнително в слухове за изневери, коментираме и ние в изданието за новини – „Клюки.бг“. Слуховете бяха тръгнали от общото им участие в лентата „Свързани“, която ще излезе на есен на голям екран у нас.

Марион е носител на „Оскар“ за ролята на певицата Едит Пиаф

Марион Котияр е артист с всепризнат талант и отличия – статуетка от БАФТА, „Сезар“ и „Златен глобус“. Но най-голямото й признание идва с ролята на Едит Пиаф от 2007 година в биографичната лента „Живот в розово“, където Марион влиза перфектно в образа на дребничката, но знаменита певица. С тази си кино роля Марион печели златната статуетка „Оскар“, за пръв път получена за френско езична роля.

Желаем на Марион още много успешни роли и едно щастливо семейно огнище с вече двете й деца, коментираме от „Клюки.бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар