Мегаскандал! Йоана Буковска аут от „Откраднат живот“? Съблича се само срещу 100 бона

Мегаскандал! Йоана Буковска аут от „Откраднат живот“? Съблича се само срещу 100 бона
4.2 (84%) 5 votes

Йоана Буковска заформи огромен скандал, който може да й коства работата!

Актрисата Йоана Буковска се забърка в жесток скандал. Има вероятност тя да се сбогува с „Откраднат живот“, след като поиска космическа сума пари, писа HotArena.net.

Йоана Буковска

Йоана Буковска отново ламти за пари

Звездата от „Дунав мост“ желае да получи цели 100 хил. лв. за следващия сезон на лекарския сериал. Условието на актрисата е продиктувано от това, че с нея са заформени много голи сцени, които смята, че се котират най-скъпо.

Сумата е огромна и почти непосилна за продуцентите на тв проекта. Йоана Буковска е получила 100 бона за първите два сезона общо, което значи, че сега иска двойно увеличение.

В актьорските среди вече се говори, че се търси заместница на Йоана. Ако тя не занижи исканията си, по всяка вероятност ще бъде освободена от сериала.

Според слухове, даже вече се провеждат кастинги за образа на Виолета Захариева. От екипа на „Откраднат живот“ счели за по-добре да сменят актрисата, вместо да заличават изцяло персонажа й.

Отстраняването на Йоана Буковска със сигурност ще повлияе положително на взаимоотношенията в сериала. Говори се, че именно тя е основният дразнител за всички на снимачната площадка. Имала огромни претенции за всичко, а с Радина Думанян изобщо не се поглеждали извън снимките.

В обществените среди отдавна се мълви, че Буковска е една от актрисите с най-сериозни финансови претенции. Нейните хонорари винаги били едни от най-високите. Освен това и чисто като характер тя притежавала у себе си стремеж към повече и повече пари.

Едно уволнение от „Откраднат живот“ няма да срине финансово Йоана. Тя има достатъчно натрупани пари, но това ще я удари по реномето, а там най-много боли.

Претенциите на актрисата за голите сцени не са изненада. Твърди се, че преди 18 години тя също е поискала сравнително голям хонорар от „Дунав мост“, за да се съблече пред камерата. Тогава с нея имаше доста такива кадри, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар