Уилям и Кейт едва сдържат сълзите си, призракът на Даяна ги преследва навсякъде!

Уилям и Кейт едва сдържат сълзите си, призракът на Даяна ги преследва навсякъде!
3.7 (73.33%) 3 votes

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се готвят да застанат начело на кралския двор.

След като сгафи с отсъствието си на честването на Общността на нациите, Уилям и Кейт отново се върнаха към стария си начин на живот. Херцогинята дори няма възможност да се сърди на съпруга си, защото ежедневието им е запълнено с по-важни задължения. А едно от тях напълни очите им със сълзи, узна kliuki.bg.

Уилям и Кейт с паметна визита

Уилям и Кейт с паметна визита

Уилям и Кейт посетиха Париж за първи път заедно. Френската столица има огромно емоционално значение за принца. Именно по парижките улици преди 20 години загина майка му принцеса Даяна. След преследване с папараци колата й катастрофира и изходът бе фатален. Именно по тази причина посещението на сина й в този град се оказа доста трудна задача.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха на двудневно посещение. За тяхно съжаление, надали ще им остане време за романтично посещение на Айфеловата кула. А и надали им е до подобни неща след последните сътресения в брака им. Уилям и Кейт имат по-важни задачи. Те ще се срещнат с френския президент, а след това и с оцелели от терористичните атаки в зала „Батаклан“ и в Ница.

Това гарантира, че тези два дни ще бъдат изпълнени с доста силни емоции за кралската двойка. Освен това, визитата им в Париж има и скрито значение. Срещата с държавния глава е знак, че Уилям и баща му Чарлз постепенно поемат функциите на кралица Елизабет. Тя ще навърши 91 години през април и вече няма как да бъде навсякъде, пише slava.bg.

Не по-малко знаково е, че посещението във френската столица се осъществява само няколко месеца преди годишнината от смъртта на принцеса Даяна. Синовете й са се заели доста сериозно с подготовката за мрачното възпоменание и ще се постараят никой никога да не я забрави. А междувременно Уилям и Кейт трябва да изгладят и брачните си проблеми, за които целият свят говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар