Ненчо Балабанов се гаври с Йоанна след раздялата!

Ненчо Балабанов се гаври с Йоанна след раздялата!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов скъса с Йоанна Драгнева, но продължава да ѝ вгорчава живота!

Комикът Ненчо Балабанов се оказа голям женкар. Той не чакаше дълго след раздялата си с Йоанна, за да попадне в други женски прегръдки. Поведението му спрямо бившата му обаче е меко казано странно, научи Kliuki.bg.

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов се гаври с Йоанна след раздялата

Двамата запазили приятелски отношения след раздялата, но водещият на „Пееш или лъжеш“ сериозно прекалил в това отношение. Той разказвал на Драгнева подоробности относно новите си завоевания в леглото, което напълно унижавало бившата му.

С последната изгора на Ненчо Балабанов било най-зле. Имитаторът на Бойко Борисов този път бил наистина влюбен в учителката по тенис Златка Петрова и го разправял навсякъде. Той го споделил и с Йоанна, като не й спестил всичко, което изпитвал към Злати. Ненчо даже обяснявал как го правят с новата му.

Актьорът считал, че не прави нищо лошо, защото с певицата уж са приятели. Той не смятал за нередно да й споделя подобни неща, но Йоанна откровено се дразнела.

Балабанов и Драгнева почти не са се виждали след раздялата, но много често се чували по телефона. Именно тогава шампионът на „Като две капки вода“ използвал възможността да разказва за новите си похождения.

Златка и Ненчо се познават още от времето, в което той ходел с Йоанна. Тогава обаче актьорът не смеел да предприеме нищо. Затова, щом се разделил с певицата и усетил, че е готов за сериозна връзка, комикът потърсил спортистката.

В момента двамата се радват на невероятна романтика и щастие. Петрова научила възлюбеният си да играе тенис и така двойката се забавлявала с часове на корта. Всичките им познати твърдят, че от тази връзка може да излезе нещо наистина сериозно.

В същото време Йоанна Драгнева не само е принудена да слуша колко щастлив е бившият й, но и тъне в самота. Тя е имала само един мъж в живота си след раздялата с Ненчо, но с него била за доста кратко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар