Иван Ласкин „нахрани“ жестоко Кобилкина: Олигофрен, само руска мечка за теб!

Иван Ласкин „нахрани“ жестоко Кобилкина: Олигофрен, само руска мечка за теб!
5 (100%) 3 votes

Иван Ласкин направи на пух и прах Наталия Кобилкина!

Актьорът Иван Ласкин за пореден път си показа рогата. Тази сутрин той усъмна с ужасни обиди към Наталия Кобилкина, забеляза Kliuki.bg.

Иван Ласкин за Наталия Кобилкина

Иван Ласкин разби по брутален начин Наталия Кобилкина, грандиозна гавра!

Възлюбеният на Алекс Сърчаджиева е побеснял, че детето му е попаднало на интервю на рускинята. Това го е вбесило и го е провокирало да я „нахрани“ така във Фейсбук.

В гневната си публикация Иван Ласкин нарича сексоложката с какви ли не обидни епитети. Сред тях са брутални квалификации като „идиот“ и „олигофрен“, което е наистина гавра с нея.

Написаното от актьора спокойно може да го отведе в съда за обида. Този път той сякаш направо прекали, тъй като такива думи са признак най-вече на ниска култура.

Разбира се, има вероятност Ласкин още да не е бил изтрезнял от снощи, когато е писал своя пост. Това обаче не го оправдава и не обяснява защо не го е изтрил, а продължава да стои в профила му.

Бившият брадър тази седмица направо се развихри. Освен Кобилкина, той си позволи да срази и друга тв водеща. Това е Гала, за която направи намек, че е безмозъчна.

Преди около месец пък Иван Ласкин си навлече сериозно негодувание на цялата нация, след като написа неприятни слова и срещу Григор Димитров. Това дойде точно в момент, в който Гришо изживяваше своя пик в кариерата.

Пиперливите речи на Ласкин в социалната мрежа са много. Според мнозина, Алекс трябва да вземе мерки и да му забрани да пише във Фейсбук на пияна глава.

Актрисата обаче надали има толкова време, защото се труди упорито. Докато мъжът й обижда наляво и надясно различни известни личности, тя работи всяка вечер в театъра, за да издържа семейството им.

Вижте скандалната публикация на Иван Ласкин срещу Наталия Кобилкина! Определено по-брутално написано едва ли може да бъде!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар