Мария Шарапова остави безмълвна Никол Шерцингер с думите си за Гришо (Вижте какво призна)

Мария Шарапова остави безмълвна Никол Шерцингер с думите си за Гришо (Вижте какво призна)
3 (60%) 5 votes

Мария Шарапова хвърли поредната бомба по адрес на бившия си Григор Димитров.

Тенисистката Мария Шарапова явно все още не е прежалила наш Гришо. Докато хасковлията от година е лудо влюбен в Никол Шерцингер, бившата му не изпуска възможност да напомни за себе си и времето, в което са били щастливи, узна kliuki.bg.

Мария Шарапова още таи надежда за Гришо

Мария Шарапова още таи надежда за Гришо

Мария Шарапова даде интервю за известно модно списание и темата за бурната им връзка не остана незачеркната. Тя сподели, че Григор Димитров е бил много важна част от живота си. Дори след раздялата им тя продължава да го уважава. Освен това, Маша за първи път разкри, че двамата са се виждали насаме след края на връзката им.

Това се е случило в САЩ. Професионалните им ангажименти са ги събрали на едно място. В резултат на това двамата са се озовали в ресторант, затворен само за тях. В тази романтична обстановка двамата са прекарали пет часа в сладки приказки. Мария Шарапова обаче не уточнява дали тази среща е била преди или след Гришо да се загаджи с Никол.

От разстоянието на времето тениситката признава своята грешка в любовта. Според нея, връзките й се разпадат, защото винаги поставя кариерата си на първо място. тя вече се е отчаяла, че няма да успее да намери своята сродна душа. Вероятно затова и все още не е готова за деца, пише bgdnes.bg.

Наскоро забраната й да участва в турнири заради употреба на забранени вещества падна. Сега Мария Шарапова се подготвя за участието си в два турнира през май месец. Видимо е, че тя се опитва да компенсира липсите си в личния живот с успехи на корта. Но спортът е до време, а любовта – до гроб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар