Уникално разкритие: Ивон на Анелия дължи живота си на покойния Георги Илиев

Уникално разкритие: Ивон на Анелия дължи живота си на покойния Георги Илиев
5 (100%) 2 votes

Анелия и Георги Илиев са били много близки и именно Главния спасява детето на певицата!

Фолк дивата Анелия дължи много на покойния Жоро Илиев. Оказва се, че подземният бос е направил толкова много за певицата на „Пайнер“, че тя има защо да съжалява, че него вече го няма, научи Kliuki.bg.

Анелия, Ивон, Георги Илиев

Анелия дължи много на Георги Илиев заради Ивон

Всъщност именно на Главния Ани дължи живота на дъщеря си. Когато е била бременна с Ивон, тя е изживяла истински кошмар. Здравословното й състояние е било много тежко и именно тогава се намесил Георги Илиев.

Източници към днешна дата разкриват, че Анелия е можела да загуби плода, ако не се е бил намесил Жоро. Той я настанил в най-добрата болница, в която по онова време пребивавали само политици и ВИП персони.

Ако нещата са били останали така, има огромна вероятност Ивон днес изобщо да я нямаше. Клиниките, които Ани посещавала преди това, били на много по-ниско ниво.

Коко Динев също печели много добре и откъм пари е нямало проблем да настани жена си във въпросната ВИП болница, но за там трябвали не само пари, но и връзки. Връзки, каквито шефът на ВИС 2 имал.

Анелия прекарала във въпросното медицинско заведение цели три месеца. Направили й най-добрите изследвания, за каквито мечтае всяка жена в нужда.

Както е известно, Георги Илиев беше кум на сватбата на Анелия с Коко. Явно затова той е взел присърце здравословното й състояние.

Не е тайна, че изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е една от онези, които най-тежко преживяха смъртта на Жоро Илиев. Сега разбираме защо, тя просто му дължи живота на най-ценното си същество.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар