Лили-Роуз Деп за голотата и най-голямата й битка

Лили-Роуз Деп за голотата и най-голямата й битка
2 (40%) 1 vote

Лили-Роуз Деп за голотата и най-голямата й битка, познаваме вече всичко малката пораснала наследница на популярната двойка – Джони Деп и Ванеса Паради.

Девойката вече има кино дебют и то доста успешен, а освен това е и лице на една от модните компании-гиганти. Също като майка си Лили-Роуз Деп се снима активно от известно време за Chanel.

Припомняме от „Клюки.бг“, че нейната майка актрисата и модел Ванеса Паради е лице на компанията вече около 25 години, това показва колко много е взела Лили и от двамата си родители. Освен външните белези Роуз носи и много от талантите на звездната двойка.

Новата муза на Карл Лагерфелд – Лили-Роуз

Момичето има и брат, с три години по-малък, който засега е малко по встрани от светските хроники.

Наскоро отново се скандализира част от общественото мнение, заради корицата на известно модно списание, където Лили позира голя, само по няколко бижута, разбира се без да се вижда нищо неприлично, но доста провокативно за 17 годишна девойка, за някои още почти дете.

Майка и дъщеря – като две капки вода

Освен че често шокира с визия или снимки, Лили е доста критикувана от години и за своята слабост в тялото и дори, че изглежда болна. Не отдавна най-сетне чаровницата призна, че анорексията и битката й с нея е най-силната й болка, че тя бори болестта от дете още, пишат и от изданията – „Една“ и „Новите родители“.

За много млади момичета подобни признания са добре дошли, защото анорексията е страшно заболяване, основно психическо и щом известни хора говорят за проблемите си с него, това показва, че нищо не е невъзможно и всеки може да се справи с неприятностите, нужно е малко съпричастност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар